Terra21Terra21
Forgot password?

Amanzoe

Možnosti nastanitve

Pavilion ob bazenu

Največje število gostov:
3

Vsak od 210 m2 velik Pavilion, ponuja šest metrski zasebni bazen, ki je potopljen v veliko teraso. Uživajte v pogledu na morje in okolico Peloponeza.

 

Premium Pavilion ob bazenu

Največje število gostov:
3

Vsak od 210 m2 velik Pavilion, ponuja šest metrov velik bazen, ki je potopljen v veliko teraso. Uživajte v razgledu na Egejsko morje.

 

Deluxe Pavilion ob bazenu

Največje število gostov:
3

Samostojno stoječ Pavilion, v velikosti 2120 m2, vam ponuja visoke stropove z prostornimi sobami, ki se odpirajo na teraso z 12 m bazenom in prekrasnim razgledom na Egejsko morje ali okolico.

 

Premium Deluxe Pavilion ob bazenu

Največje število gostov:
3

Vsak samostojen Pavilion, v velikosti 210 m2, ponuja visoke stropove in prostorne sobe, ki se odpirajo na teraso z 12 m bazenom in prekrasnim pogledom na Egejsko morje.

 

Hotels
5 star
Grčija
Porto Heli
Kranidi 213 00, Grčija

Amanzoe je hotel, ki vas popelje v povsem starodavno Grčijo, kjer boste predani neokrnjeni naravi in popolni sprostitivi. V osrčju Unescovih ruševin, se sodobna nekropola kaže na vrhu hriba, kjer s 360-stopinjskim razgledom občudujete nasade oljk, egejsko morje in vse drug. Hotel je zasnovan, da živi z zemljo – s svojimi apartmaji in vilami ter bazeni se spajajo z naravo med otokoma Spetses in Hydra. Predajte se mitološkim zgobam, ki jih ponuja hotel in okolica.

Nastanitev
Osredotočeni na klasično grško arhitekturo, z ostrimi linijami in estetiko, so Amanzojevi samostojni luksuzni paviljoni odprti na teraso s samostojnim bazenom in razgledom na morje ter okoliško pokrajino. Vsak paviljon je dostopen s svojo kamnito potjo in s svojimi visokimi stropovi, zakonsko posteljo postavljeno v marmorno sobo, ponuja pogled na Porto Heli. Uživajte v Cabanah na plaži, klimatiziranih prostorih, terasi in bazenu. Privoščite si Vilo, ki vas bo s svojo prostornostjo, postavitvijo med oljke, pogledom na Egejsko morje navdušila. Uživajte v sobah opremljenih z marmorjem, tradicionalnih kamnitih stenah in se sprostite v eno ali devet posteljni grški vili.

Restavracije in bari
Od japonske kuhinje v restavraciji Nama do mediteranske kulinarike, se Amanzoe osredotoča na preproste okuse, ki prebudijo vaše borbončice. Vsakodnevno pridobivanje lokalnih izdelkov, popelje Amanzoe na prvo mesto med pridelavo, ki je domača in sezonska. Vse to vam postrežejo v panoramski restavraciji s pogledom na morje, ob bazenu, neformalnem Beach Clubu ali zasebnem romantičnem ambientu.

SPA
Razvajajte se v individualnih tretmajih antičnega sveta. Popolni programi dobrega počutja, so popolnoma prilagojeni vašemu zdravju in zdravilnim učinkom. Tri ali več dnevni tretmaji, vas vodijo po poteh očiščenja kot tudi uravnavanja telesne teže, uravnoteženega gibanja, uravnotežene prehrane ter duševnega in duhovnega sproščanja. Tako dosežete mir in uravnoteženost uma.

Aktivnosti
Amanzoe, obkrožen z valovitimi nasadi oljk in pogledom na turkizno Egejsko morje, je le deset minut oddaljen od taverne in svetovljanskega Porto Helija. Obiščite otoka Spetses in Hydra, obilico starodavnih ruševin, predajte se k tisočletnim amfiteatrom in pokukajte v bizantinske samostane. Aktivno preživite svoje počitnice in si privoščite snorklanje, potapljanje, surfanje ali se prepustite vožnji s kajaki. Lahko se odpravite tudi v polno opremljeno telovadnico.

Ponudba in oprema namestitve Amanzoe

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Amanzoe Porto Heli, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!