Terra21Terra21
Forgot password?

Porto Zante Villas And Spa

Možnosti nastanitve

PRESIDENTIAL SPA VILLA

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 170 m2 vam ponuja dve spalnici, tri razkošne kopalnice, garderobno sobo, kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor. Terasa v velikosti 180 m2 vam ponuja zasebni bazen in vrtno pohištvo. Vila je primerna namestitev za 4 do 7 oseb.

DELUXE SPA VILLA

Največje število gostov:
2

Vila vam ponuja 85 m2 notranje in 95 m2 zunanje površine. Uživajte v udobni spalnici, razkošni kopalnici in skočite v zasebni bazen ter uživajte v razgledu.  Prepustite se odprtemu konceptu dnevne sobe in manjše kuhinje. Vila je primerna namestitev za 2 do 4 osebe.

Hotels
5 star
Grčija
Zakynthos
Tragaki 291 00, Grčija

Hotel Porto Zante Villas & Spa stoji na zasebni peščeni plaži v osamljenem zalivu na otoku Zakintos in slovi po turkiznih vodah in beneških vasicah. Butični luksuzni hotel vključuje luksuzne vile vse z zasebnimi bazeni. Prepustite se zasebnemu razvajanju v udobju tega butičnega hotela.

Namestitev
Predajte se zasebnosti vil. Sodobne vile vam ponujajo vse kar potrebujete. Zasebni bazeni in neverjetni razgledi vas bodo očarali. Popolna storitev vas bo navdušila. Uživajte v udobju svoje izbrane vile.

Restavracije in bari
Porto Zante vas vabi na izvrstno jedilnico s senzacionalnimi grškimi in sredozemskimi okusi v restavraciji Club House in sodobno azijsko fuzijsko kulinariko v restavraciji Maya na prostem, v spektakularnem okolju ob plaži. Sveže ribe in jastogi naravnost iz ulova ter odlična izbira mesa, ki jo spremljata svežina in aroma lokalnih zelišč in ekoloških izdelkov s posestva, bodo zadovoljili najbolj izpopolnjen okus.

SPA
Odkrijte svetišče za čute na čarobnem grškem otoku Zakintos v najbolj ekskluzivnem letovišču v Grčiji. Dihajte morje in doživite globoko pomlajevanje z več kot 20 spa tretmaji z vsega sveta, izvedenimi v edinstvenem Spa Waterfront.

Aktivnosti
Odkrijte skrite kotičke in peščene plaže na dnevnih izletih. Preizkusite se v vodnih športih. Velika izbira aktivnosti za vso družino in seveda odkrivanje kulture.

Ponudba in oprema namestitve Porto Zante Villas And Spa

Klimatizirani prostori, televizor, internet, peščene plaže, restavracije, bari, spa, vodne aktivnosti, izleti, kultura, zasebnost.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Porto Zante Villas And Spa Zakynthos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!