Terra21Terra21
Forgot password?

Punta Vitality Hotel

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 23 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, raztegljiv fotelj, kopalnico in teraso.

Suita s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 40 m2 vam ponuja zasebno teraso s pogledom na morje, dnevni prosto, ki je povezan s spalnico in razkošno kopalnico.

Hotels
4 star
Hrvaška
Veli Lošinj
Šestavine 17, 51551, Veli Lošinj, Hrvaška

V bližini mesta Veli Lošinj boste našli hotel Punta, prostor, ki popolnoma uteleša tisto, kar je otok Lošinj – vitalnost! Hotel, kjer spektakularni pogledi iz sobe razkrivajo lesketajoče se sončne vzhode. Prvi izmed hotelov, ki postavlja vaše zdravje na prvo mesto, saj ima certifikat za brez alergeni oddih in brez glutenski obrok.

Namestitev
Ali želite sobo ali apartma, na morski strani ali s strani parka? Izberite eno izmed hotelskih sob, udobno se namestite in uživajte v razgledu. Izberite suito, družinsko sobo ali sobo za dva. V sodobno opremljenih sobah se boste počutili enkratno.

Restavracije in bari
Restavracija hotela Punta je ponosni lastnik certifikata ECARF, ki zagotavlja njegovo alergičnost, njihov certifikat BOSK brez glutena pa brezpogojno zagotavlja živila, ki niso kontaminirana z glutenom. V hotelski restavraciji lahko uživate v impresivni terasi, obdani z bogatim rastlinjem Sredozemlja s pogledom na Jadransko morje. Ker gre v tem hotelu za vitalnost in zdravje, restavracija ponuja ločeno kuhinjo za alergene, hrano brez glutena in laktoze. Čez teden se samopostrežni bife vrti po vseh regijah Hrvaške, gostje pa lahko celo uživajo v kuharjih, ki pred njihovimi očmi pripravljajo jedi. Bodite gost restavracije, ki skrbi za vaše zdravje.

SPA
Punta – čisto zdravje, šport, vitalnost in kako do tja. Skrbijo za vaše zdravje in dobro počutje na načine, ki presegajo vašo kondicijo in si vas postavijo na noge – to je tisto, kar delajo najbolje! Punta Vitality Center je najbolj kompleksen in celovit center za zdravo življenje v regiji.

Aktivnosti
Odpravite se potapljat in odkrije podmorski svet. Preživite oddih aktivno in se odpravite tečt. Uživajte v vsemu, kar vam ponuja hotel.

Ponudba in oprema namestitve Punta Vitality Hotel

Bazen, SPA, plaža, klimatizirani prostori, restavracija, bar, športne aktivnosti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Punta Vitality Hotel Veli Lošinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!