Terra21Terra21
Forgot password?

Raffles Seychelles

Možnosti nastanitve

Villa z vrtom in bazenom

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 125 m2, vam ponuja tropsko vegetacijo in vam zagotavlja, da boste v njej našli mir in zasebnost.

 

Villa z bazenom in panoramskim pogledom

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 135 m2, je locirana na vrhu resorta in vam ponuja pogled na ocean. V vili najdete prostorno spalnico in kopalnico, ki vam omogoča naravno svetlobo  z notranjim in zunanjim tušem, kopalno kadjo in vam ponuja pogled na morje.

 

Villa na vrtu

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 200 m2, je obkrožen z vegetacijo in vam ponuja mir in prostornost. Uživajte v prostorni dnevni sobi in spalnici – gre za idealno izbiro za manjše družine.

 

Villa z eno spalnico in pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 200 m2, vam ponuja edinstven razgled na ocean, tukaj boste uživali s svojimi ljubljenimi osebami. Vsaka vila ponuja prostorno dnevno sobo veliko 70 m2, ločeno spalnico in kopalnico s kopalno kadjo, ki vam ponuja razgled na ocean in zasebnim zunanjim tušem.

 

Villa z dvema spalnicama in pogledom na morje

Največje število gostov:
4

Vila, v velikosti 275 m2, je popolna za družine. Ponuja vam mirno zatočišče s pogledom na ocean. V vili se nahajat dve ločeni spalnici, obe s svojima kopalnicama, velik dnevni prostor – 70 m2 – velik zunanji paviljon z oprtim balkonom, jedilnica z grilom in zasebnim bazenom.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Praslin

V osrčju otoka Praslin najdete hotel Raffles, ki vas pričakuje s 86 sodobnimi in luksuznimi vilami. Hotel, vključen v Top 10 Beach Resorts, vam omogoča zaseben oddih ali poslovno potovanje. Uživajte v odkrivanju hotela.

Namestitev
Uživajte v luksuznih in sodobno opremljenih vilah. Predajte se zasebnosti in dih jemajočemu pogledu na ocean in bujno tropsko rastlinje. Vsaka vila je sestavljena iz zunanjega paviljona z ležalnikom, jedilno mizo in zasebnim bazenom. Uživajte v risanju osebnih doživetij iz vaše vile.

Restavracije in bari
Privoščite si večerjo v Curiesuse restavraciji ali pa uživajte v zajtrku in otoško navdihnjeni hrani v restavraciji Losean. Privoščite si solato in sendvič v Pool Restaurant & Bar ali enostavno uživajte v zasebni večerji na plaži. Obiščite The Sushi Room ali Denzil Bar Launge in uživajte v koktajlu.

SPA
Raffles spa- s filozofijo lotosovega cveta – vam ponuja dvanajst paviljonov zdravja s spektakularnim pogledom na morje. Umirite svoj duh in prebudite svoje čute.

Aktivnosti
Organizirajte poroko in uživajte v nepozabni zabavi. Uživajte v lepotah pod zaščito Unesca ali pa se preprosto podajte v raziskovanje otoka in morja.

Ponudba in oprema namestitve Raffles Seychelles

Portir, sobna strežba, notranji bazen, zunanji bazen, otorški bazen, parkirišče, telovadnica, savna, tenis, golf, varstvo otrok, poslovni center, prijazno invalidom.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Raffles Seychelles Praslin, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!