Terra21Terra21
Forgot password?

Regnum Carya Belek

Možnosti nastanitve

Family Suita

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Ta strešna soba z dvema spalnicama je dovolj prostorna za prave družinske počitnice in je idealna za vse družine, ki cenijo blaženost skupnega bivanja. Velikost suite 125 m2.

Junior Suita Jade

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Junior Suita Jade izpolnjuje vse vaše potrebe: številne luksuzne storitve, čudovit pogled na morje in sladki sončni zahodi na velikem balkonu. Velikost suite 62 m2.

Superior Soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Med bujnim zelenjem, peščenimi plažami in mamljivimi vonjavami je vsaka soba v hotelu Regnum Carya opremljena tako, da zagotavlja najvišjo raven razkošja. Velikost sobe 62 m2.

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Kadriye Bölgesi,, Üçkum Tepesi Mevkii, Belek

Regnum Carya je vrhunski all inclusive resort hotel na sredozemski obali v Turčiji, ki ponuja razkošno ponudbo za odrasle in družine z otroki.

Namestitev:
Letovišče z belo peščeno plažo in borovim gozdom, ki se razprostira na 1.000.000 kvadratnih metrih, se ponaša s 612 sobami različnih kategorij, vključno z elegantno kronsko vilo, luksuznimi vilami z zasebnimi bazeni, kopalnimi sobami, družinskimi sobami, sobami suite in drugimi.

Restavracije in bari:
Naj vas navduši kulinarična ponudba hotela: s sedmini različnimi restavracijami, kavarnami in bari vam lahko ponudijo široko kulinarično ponudbo. Od tradicionalnih turških jedi do panazijskih, običajnih jedi na plaži in še več – po naročilu ali samopostrežno.

SPA:
V GreenDoor SPA & Wellness stopite v naravo in odkrijte vir lepote. Spa center z edinstvenim dizajnom in prostornim ambientom je kraj miru in tišine, ki z vrhunskimi storitvami poskrbi za vse vaše lepotne in zdravstvene potrebe.

Aktivnosti:
Regnum Carya ponuja vrhunsko izkušnjo all-inclusive z izjemnimi predstavami, ekskluzivnimi zabavami, ogrevanimi bazeni in bazeni z valovi, otroškim klubom in še več. Pridite in spoznajte svet razkošja in sprostitve v Regnum Carya.

Ponudba in oprema namestitve Regnum Carya Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Regnum Carya Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!