Terra21Terra21
Forgot password?

Reid’s Palace

Možnosti nastanitve

Junior Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 37 m2 vam ponuja dnevni kotiček, zakonsko posteljo, teraso in razkošno kopalnico.

Soba classic

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zaseben balkon, zakonsko posteljo, televizor, pisalno mizo in kopalnico.

Hotels
5 star
Portugalska
Portugalska
Estrada Monumental 139, 9000-098 Funchal, Portugalska

Reidova palača se nahaja v zelenih vrtovih s pogledom na Atlantski ocean in je idealno mesto za sončenje in sprostitev. Z leti je to luksuzno skrivališče izpopolnilo umetnost razvajanja in si prislužilo sloves enega najboljših hotelov v Funchalu.

Namestitev
Za tiste, ki se sprašujejo, kje ostati na Madeiri, je ta zgodovinski dragulj popolna izbira. Suite so poimenovane po Georgeu Bernardu Shawu, ki se je tu naučil tango, in Winstonu Churchillu, ki je tukaj pisal svoje spomine. Stopite na svoj balkon ali teraso za intimno večerjo pod indigo nebom. Zadržite se nad razgledi na ocean ali razgledi na pristanišče Funchal in razkošno okolico. Reidova palača je popolnost v portugalskem arhipelagu.

Restavracije in bari
V restavraciji Reid’s Palace, ki ponuja lokalne sezonske jedi, se ponaša z nekaj najboljšimi restavracijami v Funchalu. Pojdite v Williama z Michelinovo zvezdico; uživajte v priložnostni večerji, obsijani z mesečino, na terasi Ristorante Villa Cipriani; ali pa se podružite ob koktajlih v baru. Za vsako priložnost je na voljo jedilnica.

SPA
Madeira slovi po zmernem podnebju, živahni flori in mehkem morskem vetriču: SPA je bil zasnovan v tem duhom. Uživajte v aromaterapevtski masaži, omamni z vonji limone in bergamotke ali razstrupljanju z blatno masko. Prostorske sobe nudijo zasebne terase s pogledom na ocean, zato lepota otoka ni nikoli daleč od pogleda.

Aktivnosti
Uživajte v naravi, odkrijte okolico, odkrijte morsko življenje, odpravite se na vožnjo z jahto ali se preprosto sprostite.

Ponudba in oprema namestitve Reid’s Palace

Klimatizirani prostori, restavracije, bari, aktivnosti, spa, sef, mini bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Reid’s Palace Portugalska, Portugalska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!