Terra21Terra21
Forgot password?

Relais & Châteaux Il Falconiere

Možnosti nastanitve

Junior Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita vam ponuja zakonsko posteljo, raztegljivo zofo, balkon, pogled na vrt, razkošno kopalnico.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Klasična soba vam ponuja elegantno opremo, zakonsko posteljo zofo, razkošno kopalnico in pogled na vrt.

Hotels
5 star
Italija
Toskana
Loc. S. Martino Bocena, 370, 52044 Cortona AR, Italija

Relais Il Falconiere and Spa je očarljiva vila v osrčju toskanskega podeželja, kjer se razprostira očarljivo etruščansko mesto Cortona. Tukaj boste našli temelj najboljšega izraza hrane in vina v Toskani. Vila je obdana z vinogradi in oljčnimi nasadi. Majhen kompleks vam bo ponudil gostoljubje, ki ga ne najdete nikjer drugje.

Namestitev
Uživajte v očarljivih sobah glavne hiše ali pa se odločite bivati v majhni romantični koči na posestvu. Vse sobe vam nudijo prefinjeno preprostost tradicionalne toskanske hiše. Vsaka soba je edinstvena in obogatena z navdihom lokalnih obrtnikov. Uživajte v freskah in razgledih.

Restavracije in bari
Il Falconiere je nastal iz lastničine velike strasti do kuhanja. Skupaj z glavnim kuharjem Richardom Titijem sodelujejo že vrsto let in tako nastane kuharska pravljica. Restvracija Il Falconiere vam ponuja prvovrstne jedi z Michelinovo zvezdico in nepozaben razgled na pokrajino. Prepustite se mojstrom kuhanja.

SPA
Uživajte v hotelskem spaju in se prepustite regeneraciji telesa. Intimno zatočišče vas vabi, da se potopite v svet zasanjanosti in pozabite na vse skrbi. Prepustite se razvajanju.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja veliko aktivnosti. Podajte se na kuharski tečaj in kuhajte z priznanimi kuharji, odločite se za obisk hotelske vinske kleti in se predajte degustaciji, izposodite si kabrioleta in uživajte v vožnji med toskanskimi grič, odpravite se na lov, piknik v naravi ali pa se odločite za obisk sosednjih mest.

Ponudba in oprema namestitve Relais & Châteaux Il Falconiere

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Relais & Châteaux Il Falconiere Toskana, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!