Terra21Terra21
Forgot password?

Residence By Uga Escapes

Možnosti nastanitve

Residence Suite

Največje število gostov:
3

Razkošna suita vam ponuja edinstveno opremo in izkušnjo. Uživajte v luksuzu, ki vam ga ponuja spalnica, kopalnica, dnevni prostor, jedilnica ter  zasebna terasa.

 

Suite

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Suita, v velikosti 70 m2, vam ponuja klimatizirane prostore, televizor, prostor za počitek, kopalnico s tušem, sušilcem za lase in bidejem.

 

Hotels
5 star
Šrilanka
Colombo

Letovišče se nahaja med sončnim Park Street in umirjenim budističnim templjem ob jezeru Gangarama. Preživite svoj oddih v enem najboljših butičnih hotelov. Uživajte v viktorijanski mestni hiši, ki je bila zgrajena v 19. stoletju. Nekoč je sprejemala guvernerje, plemstvo in smetano kolonialne družbe, danes pa sprejema vas v osrčje svoje luksuzne namestitve.

Nastanitev
Uživajte v suitah, ki so razkošno opremljene z elegantnim dekorjem. Uživajte v razkošnih kopalnicah in zasebnih zunanjih dvoriščih. Prepustite se izrazitemu bivanju Šrilanke in izkusite vse kar vam ponujajo. Počutite se kot doma v svojem intimnem zavetju namestitve.

Restavracije in bari
Residence by Uge Escape predstavlja brezhibno gurmansko doživetje. Uživajte v mešanici tradicionalne in sodobne kuhinje ter svežih sestavin in domiselnih predstavitev. Vrhunska kulinarična ekipa vas bo ob edinstvenih izbirah vin in žganih pijač razvajala. Uživajte v samopostrežnih zajtrkih, a la cart ponudbah in zasebni večerjah v svoji namestitvi. Uživajte v najboljši kulinariki, ki vam jo ponujajo.

SPA
Rezervirajte si svoj tretma in se prepustite masaži v udobju vaše namestitve. Predajte se zdravilnim rokam in se sprostite maksimalno.

Aktivnosti
Odpravite se na tržnico okusov in poskusite lokalno hrano. Spoznajte kulturo in obiščite enega izmed znamenitih templjev. Spoznajte pridelavo čaja in njegove prave okuse. Spoznajte kolonialne poti in pobližje spoznajte zgodovino.

Ponudba in oprema namestitve Residence By Uga Escapes

Klimatizirani prostori, zasebni vrtovi, sobna strežba, obroki v suiti, restavracija, bar, sef, dve zasebni jedilnici, bazen, telovadnica, knjižnica, poslovni center, taksi, varovanje, možnost obiska zdravnika, internacionalni klici, internet, menjalnica.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Residence By Uga Escapes Colombo, Šrilanka

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!