Terra21Terra21
Forgot password?

Ritz Carlton Koh Samui

Možnosti nastanitve

Suite s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Suita v velikosti 93 m2 vamm ponuja teraso s počivalniki, dnevni prostor, kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

 

Suite

Največje število gostov:
5

Suita v velikosti 186 m2 vam ponuja veliko teraso z zunanjim počivalnikom in jedilnico, pogled na tropski vrt, velik dnevni prostor, dve spalnici – glavna spalnica z zakonsko posteljo, druga spalnica z ločenimi ležišči – dve zasebni kopalnici.

 

Villa Ocean z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 97 m2 vam ponuja pogled na ocean, veliko teraso, zasebni bazen, zunanjo jedilnico, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zunanji tuš, spalnico z zakonsko posteljo.

 

Villa Ultimate z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 97 m2 vam ponuja pogled na ocean, veliko teraso, jedilnico, ležalnike, kopalno kad in tuš, zunanji tuš, zaseben bazen, veliko spalnico z zakonsko posteljo.

 

Villa Kasara

Največje število gostov:
6

Razkošna vila v velikosti 255 m2 z veličastno kamnito spalnico vas pričakuje. Ponuja vam veliko dnevno sobo, veliko teraso z zasebnim bazenom, teraso na strehi, pogled na ocean, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zunanji tuš, razkošno jedilnico, kuhinjo.

 

 

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui


Prepustite se osupljivi nepremičnini ob morju. Zgrajena ne nekdanji plantaži, se prepleta s tradicijo pridelave kokosov in tradicionalnega življenja. Objemite prijeten riten in energičen način življenja. Prepustite se izkušnji in sproščenemu stanju duha.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih apartmajih in zasebnih vilah z bazenom. Nastanitve zgrajene v stilu otoškega življenja vam ponujajo sodobno oblikovano notranjost z nežno barvno paleto, vam ponuja zračno oazo, dopolnjeno s pogledi na urejene vrtove ali panoramski pogled na ocen.

Restavracije in bari
Uživajte v gurmanskih specialitetah v treh različnih restavracijah. Izberite južno čilijevo kuhinjo Koh Samuija, živahne ulične jedi ali naravne lokalne dobrote. Vsaka restavracija, bar in zasebna jedilnica vam ponuja svojo edinstveno izkušnjo, ki obrok spremeni v nepozabno popotovanje.

SPA
Spa vas bo razvajal s terapevtskimi lastnostmi naravnih lokalnih sestavin. Spa Village Koh Samui spoštuje okolje, kulturo in tradicijo, da ustvari celostne in pomlajevalne spa programe. Prepustite se terapevtskim rokam, ki vas bodo popeljale v svet zasanjanosti.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite v fitnes center ali pa si privoščite svojega osebnega trenerja. Preizkusite se v boksu, odigrajte igro tenisa ali pa se ga naučite igrati. Izberite enega izmed vodnih športov ali pa se odpravite na raziskovanje okolice.

Ponudba in oprema namestitve Ritz Carlton Koh Samui

restavracija, plaža, otroški program, plavanje s tropskimi ribami, masaže, bar, fitnes, boks, tenis, vodni športi, poročna slavja.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Ritz Carlton Koh Samui Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!