Terra21Terra21
Forgot password?

Rixos Beldibi

Možnosti nastanitve

Family Suite Sea View

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

LCD televizija, predvajanje glasbe, WIFI, neposredni telefon v kopalnici in sobi, centralno hlajenje zraka, sef, preproga na tleh, kopalnica/pršilnik in WC. Odlična izbira za počitnice s čudovitim razgledom na Sredozemsko morje. Velikost suite 78 .

Deluxe Sea View

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

LCD televizija, predvajanje glasbe, WIFI, neposredni telefon v kopalnici in sobi, centralno hlajenje zraka, sef, preproga na tleh, kopalnica/pršilnik in WC. Odlična izbira za počitnice s čudovitim razgledom na Sredozemsko morje. Velikost 65 .

Standard Sea View Room

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1
LCD televizija, predvajanje glasbe, WIFI, neposredni telefon v kopalnici in sobi, centralno hlajenje zraka, sef, preproga na tleh, kopalnica/pršilnik in WC. Odlična izbira za počitnice s čudovitim razgledom na Sredozemsko morje. Velikost 33 .
Hotels
5 star
Evropa
Turčija

Hotel Rixos Beldibi ima zavidanja vredno lego sredi čudovitega zelenja in ponuja čudovit razgled na Sredozemsko morje. Obalno mestece Beldibi je manjše od številnih drugih mest na turški rivieri, kar se odraža v bolj intimnem okolju hotela Rixos Beldibi. Znana je kot turkizna obala, kjer so čiste in tople vode ter razgibana pokrajina čudovita kulisa za letovišče in vse, kar ponuja.

Namestitev:
Sobe v hotelu Rixos Beldibi so elegantno oblikovane in nudijo udobje ter sodobne ugodnosti. Gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami sob, vključno z udobnimi standardnimi sobami, prostornimi družinskimi sobami in luksuznimi suitami.

Restavracije in bari:
Hotel Rixos Beldibi ponuja vrhunsko gastronomsko izkušnjo s svojimi raznolikimi restavracijami in bari. Gostje lahko uživajo v okusih svetovne kuhinje v glavni restavraciji, kjer se postreže bogat in raznolik samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Poleg tega so na voljo specializirane restavracije, ki ponujajo okusne jedi iz turške, italijanske, azijske in drugih kuhinj.

SPA:
Razkošen in sproščujoč pobeg od vsakdanjega stresa. Od trenutka, ko vstopite v mirno vzdušje spa, se prestavite v svet miru in razvajanja. Ne glede na to, ali si želite pomlajevalne masaže, poživljajočega obraza ali pomirjujočega namakanja v masažni kadi, so strokovni terapevti in najsodobnejše zmogljivosti hotelskega spaja namenjeni razvajanju in pomirjanju telesa, uma in duha.

Aktivnosti:
V hotelu Rixos Beldibi je na voljo fantastična ponudba športov in dejavnosti. Od savasane ob sončnem vzhodu do vznemirjenja pri zračni jogi in od kangoo jump na kopnem do aqua jump v bazenu – nedvomno se tu najde aktivnost za vsakogar!

Ponudba in oprema namestitve Rixos Beldibi

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Rixos Beldibi Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!