Terra21Terra21
Forgot password?

Rixos Premium Belek

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Belek, Ileribaşı Mevkii, 07500 Serik/Antalya, Turčija

Rixos Premium Belek se nahaja med borovim in orehovim gozdom na obali Sredozemskega morja. Belekove neskončne peščene plaže in čudovita pokrajina ustvarjajo destinacijo, polno naravnih lepot na turški rivieri. Rixos Premium Belek je v središču zgodovinskih, kulturnih in naravnih lepot od gorovja Tauras do starodavnih ruševin in narodnih parkov.

Nastanitev
Sobe in suite v hotelu Rixos Premium Belek so oblikovane z mislijo na udobje in razkošje gostov. Vsaka soba je prostorna in opremljena s sodobnimi udobji, ki vključujejo udobne postelje, elegantno pohištvo in sodobne kopalnice. Gostom so na voljo tudi balkoni ali terase s čudovitim razgledom na okolico.

Restavracije in bari
Ponudba restavracij in barov hotela Rixos Premium Belek je raznolika in bogata, gostom pa ponuja širok izbor okusnih jedi iz različnih kuhinj sveta, pripravljenih s svežimi sestavinami. Od glavne restavracije s samopostrežnimi obroki do specializiranih restavracij, ki strežejo jedi sredozemske, azijske in ribje kuhinje, ter raznolikih barov in kavarn, hotel zagotavlja vrhunsko kulinarično izkušnjo v luksuznem okolju ob turški rivieri.

SPA
Anjana Spa, oazi miru in miru, ki obljublja, da bo osvežila vaš um, telo in duha. Hotelski SPA center je dokaz razkošja, kjer so fascinantni rituali in masaže zasnovani tako, da razbremenijo utrujenost in stres ter vas popeljejo na pot k notranjemu miru. Prepustite se kulturi pomlajevanja, kjer dobro počutje ni le začasen užitek, ampak način življenja.

Aktivnosti

Ponudba in oprema namestitve Rixos Premium Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Rixos Premium Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!