Terra21Terra21
Forgot password?

Rixos Premium Dubrovnik

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, raztegljivo zofo in razkošno kopalnico s kopano kadjo ter teraso s pogledom na morje.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 32 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, sedežno garnituro in razkošno kopalnico ter neverjetni razgled.

Hotels
5 star
Hrvaška
Dubrovnik
Liechtensteinov put 3, 20000, Dubrovnik, Hrvaška

Rixos Premium Dubrovnik vam ponuja nepozabno počitniško doživetje v regiji, bogati z zgodovinskimi, kulturnimi in naravnimi lepotami. Hotel Rixos Premium Dubrovnik je obdan z vznemirljivo in spektakularno pokrajino Jadranskega morja in očarljivo zgodovino Dubrovnika. Nahaja se visoko na pečini in vam ponuja neverjeten razgled.

Nastanitev
Uživajte v razkošno in sodobno opremljenih sobah in suitah. Prepustite se sodobnemu dizajnu, razkošnim kopalnicam in neverjetnim razgledom ter terasam.  Odpočijte si in zadihajte oddih.

Restavaracije in bari
Uživajte v resatvaraciji Turquoise, kjer boste uživali v lokalnih specialitetah in predvsem Dalmatinski kuhinji, ki vas bo očarala. Prepustite se kuharskim mojstrom. Odpravite se v hotelski bar in si privoščite napitek po lastni izbiri. Umi Teppanyaki vas bo ravaja z Azijsko hrano, Libertas pa s svežimi ribami in morsko hrano.

SPA
Dvonadstropni spa obsega turško kopel, notranji in zunanji bazen ter številne prostore za izvajanje pomlajevalnih tretmajev.

Aktivnosti
Odpravite se v kazino, pojdite v hotelski fitnes, zaplavajte v bazenu ali morju in se odpravite tečt. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Rixos Premium Dubrovnik

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Rixos Premium Dubrovnik Dubrovnik, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!