Terra21Terra21
Forgot password?

Robinson Club Nobilis Belek

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija

Edinstven in eleganten klub, kjer se lahko počutite kot doma. Tukaj na briljantnem modrem Sredozemlju v Beleku v Turčiji boste našli vse, kar potrebujete za odlične počitnice pozimi in poleti, vključno s sprostitvijo, fitnesom in pustolovščinami za vas in vašo družino. Medtem ko se dobro vadite s krogom golfa, uživate v wellness tretmajih ali plujete po turški rivieri v katamaranu, so vaši otroci z našimi ROBINS v najboljših rokah. ROBINSON resort počitnice so veličastno doživetje za vse čute!

Nastanitev
Hotel ponuja razkošne nastanitve v obliki elegantnih sob in suit, opremljenih z udobnimi posteljami, sodobnim pohištvom ter privatnimi balkoni ali terasami s pogledom na morje ali bazene.

Restavracije in bari
V hotelu Robinson Club Nobilis Belek lahko gostje uživajo v raznoliki kulinarični izkušnji v številnih restavracijah in barih. Glavna restavracija ponuja obilne samopostrežne obroke za zajtrk, kosilo in večerjo, kjer se lahko gostje razvajajo s širokim izborom lokalnih specialitet in mednarodnih jedi. Poleg tega so na voljo tudi specializirane restavracije, kot so italijanska, turška in azijska, kjer se lahko gostje prepustijo izbranim okusom in kulinaričnim užitkom. Za osvežitev in sprostitev pa so na voljo tudi številni bari, kjer lahko gostje uživajo v koktajlih, osvežilnih napitkih in prigrizkih ob bazenu, na plaži ali v notranjih prostorih hotela ob živi glasbi ali zabavnem programu.

SPA
V hotelu Robinson Club Nobilis Belek gostje lahko uživajo v razkošnem spa centru, kjer se lahko popolnoma sprostijo in razvajajo. Center ponuja široko paleto sprostitvenih tretmajev, masaž in lepotnih terapij, ki jih izvajajo izkušeni terapevti.

Aktivnosti
Med športnimi aktivnostmi so na voljo tenis, golf, nogomet, odbojka na mivki, vodna aerobika in še več. Poleg tega lahko gostje uživajo v različnih vodnih športih, kot so jadranje na deski, kajak, potapljanje in snorklanje.

Ponudba in oprema namestitve Robinson Club Nobilis Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Robinson Club Nobilis Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!