Terra21Terra21
Forgot password?

Robinson Pamfilya

Možnosti nastanitve

Hotels
4 star
Evropa
Turčija

To klubsko letovišče je obdano s čudovito pokrajino in ponuja najsodobnejše objekte in bazene za vso družino vse le kratek sprehod stran. Sproščena oaza sreče tako za odrasle kot za otroke. Preživite kakovosten čas sami ali z družino ali uživajte v akcijskih počitnicah z najrazličnejšimi družinskimi dogodivščinami.

Nastanitev
Vse sobe nudijo klimatsko napravo in balkon. Številne nudijo neposreden pogled na Antaljski zaliv.

Restavracije in bari
Hotel Robinson Pamfilya Side ponuja raznoliko kulinarično izkušnjo v svojih restavracijah in barih. Glavna restavracija navdušuje s samopostrežnim bifejem, kjer gostje lahko uživajo v širokem izboru jedi med zajtrkom, kosilom in večerjo, vključno s svežimi lokalnimi sestavinami in mednarodnimi okusi.

SPA
V hotelu Robinson Pamfilya Side se gostje lahko popolnoma sprostijo in razvajajo v njihovem SPA centru. Ponuja širok izbor sprostitvenih tretmajev, masaž in lepotnih terapij, ki pomagajo gostom obnoviti ravnovesje telesa in uma. Svojo pot do sprostitve lahko nadaljujejo v savnah, parnih kopelih ali whirlpoolih ter uživajo v edinstvenem wellness doživetju.

Aktivnosti
Kar se tiče aktivnosti, hotel Robinson Pamfilya Side ponuja številne možnosti za zabavo in rekreacijo. Gostje se lahko udeležijo različnih športnih aktivnosti, kot so vodna aerobika, fitnes razredi, tenis, odbojka na mivki ali mini golf.

Ponudba in oprema namestitve Robinson Pamfilya

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Robinson Pamfilya Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!