Terra21Terra21
Forgot password?

Roca Nivaria

Možnosti nastanitve

Superior Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti od 65 do 70 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni prostor, kopalnico s kopalno kadjo in teraso.

Soba Superior Double

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja teraso, spalnico z zakonskim ležiščem, dodatno ležišče in kopalnico s kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Španija
Tenerifi
Av. Adeje 300, 38678, Santa Cruz de Tenerife, Španija


Uživajte v nastanitvah in storitvah z garancijo kakovosti Adrian Hoteles. Roca Nivaria GH izstopa po lepoti minimalistične arhitekture in edinstveni lokaciji, zaradi katere boste imeli občutek, da plujete sredi Atlantskega oceana. Naj vas ta hotel preseneti – hotel za vso družino.

Nastanitev
Uživajte v eni izmed sodobno in minimalistično opremljenih sob. Edinstven dizajn vas bo navdušil. Uživajte na zasebnih terasah ali balkonih in se sprostite v razkošnih kopalnicah. Vrtno pohištvo na balkonih vam omogoča kar se da največ udobja.

Restavracije in bari
Restavracija Garoé vas bo razvajala z odličnimi zajtrki in večerjami, Ahemón Bar in restavracija vas bo razvajala ob bazenu z neverjetnimi razgledi in dnevnimi specialitetami. Restavracija Burgos vas očara s španskimi jedmi in odličnim vinom in Verona vas popelje v svet italijanske kulinarike. Zvečer se podajte v katerega izmed barov in uživajte.

SPA
Azules de Nivaria je popoln spa, ki ponuja čudovit razgled na Atlantski ocean in otok La Gomera. Ponujamo širok spekter tretmajev in masaž ter luksuzne storitve s telovadnico in frizerskim salonom.

Aktivnosti
Hotel ima izjeme otroški klub, kjer otrok med počitnicami ne bo dolgčas. Zabavajo se lahko z animatorji ali s celotno družino. Ostanite aktivni in se odpravite na igro tenisa, v hotelskem fitnesu se lahko razgibate že zjutraj, po tem pa zaplavate v bazenu.

Ponudba in oprema namestitve Roca Nivaria

Klimatizirani prostori, mini bar, restavracije, bari, bazen, plaža, otroški klub, športne aktivnosti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Roca Nivaria Tenerifi, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!