Terra21Terra21
Forgot password?

Romantik Hotel Krone

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 45 m2 vam ponuja zakonsko posteljo , dnevni prostor, kjer lahko prespita dva otroka, balkon in marmorno kopalnico.

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 28 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, prostor za počitek, televizor, balkon s pogledom na gorovje in vas, kopalnico s tušem.

Hotels
5 star
Evropa
Avstrija
Dorf 13, 6764 Lech, Avstrija

Zgodovinski hotel Krone v Lechu povezuje zgodovino in tradicijo s sodobnimi udobji. Tudi v 18. stoletju je bil Gasthof Krone priljubljena destinacija za popotnike. Danes ima Krone von Lech mednarodni sloves in razvaja goste s kakovostjo petih zvezdic.

Namestitev
Uživajte v romantičnih sobah za dve osebi ali pa izberite suito, kjer lahko preživite svoj čas z družino. Doživite harmonično prepletanje zlata, srebra, lesa in marmorja. V svoji prijetni sobi ali prostornem apartmaju v kraju Lech am Arlberg lahko med dopustom uživate v izvrstni sprostitvi.

Restavracije in bari
Uživajte v nagrajeni restavraciji hotela. Tradicionalna kulinarika vas pričakuje. Uživajte v samopostrežni restavraciji, a la carte restavraciji in baru s prigrizki. Bar vas bo prav tako postregel z izvrstnimi napitki.

SPA
Wellness oddih v hotelu s petimi zvezdicami v Lechu je vrhunec vaših počitnic. Sprostite se in uživajte v blagodejnih wellness tretmajih ali znova okrepite telo z nekaj treninga kondicije in vzdržljivosti v romantičnem hotelu Krone v Lechu na Arlbergu.

Aktivnosti
Uživajte tako v poletnih kot zimskih mesecih. Odkrivanje vasi, okolice in narave vas bo navdušilo. Odpravite se na pohod, planinarjenje, kolesarjenje – pozimi pa se zapeljite po belih strminah.

Oddaljenost od smučišča
Smučišče in žičnica sta v neposredni bližini hotela.

Ponudba in oprema namestitve Romantik Hotel Krone

Spa, restvracije, bar, smučanje, suite, sobe, romantične sobe, poroke, izposoja, savna, bližina vasi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Romantik Hotel Krone Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!