Terra21Terra21
Forgot password?

Rosapetra SPA Resort

Možnosti nastanitve

Ribes Suite

Največje število gostov:
4

Suita vam ponuja zakonsko posteljo v mansardi, dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico s tušem, veliko teraso.

Soba Premium

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja pogled na Dolomite, naravno notranjo opremo, zasebni balkon ali teraso, zakonsko posteljo, kopalnico s tušem.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja panoramski razgled, zasebni balkon, zakonsko posteljo in razkošno kopalnico.

Hotels
5 star
Italija
Dolomiti
Località Zuel di Sopra, 1, 32043 Cortina d'Ampezzo BL, Italija

Odsev in bistvo veličastne lepote Dolomitov, Rosapetra Spa Resort je odlična dobrodošlica v Cortini d’Ampezzo, dragulju, posvečenem vam, ki je pripravljen na posebno dobrodošlico in vas vabi v čudovit trenutek, potopljen v wellness rituale spaja, v popolnem udobju in z izvrstnimi jedilnimi izkušnjami v restavraciji Corte del Lampone: posvečanje, odprto vsakemu gostu v vsaki sezoni, da doživi edinstveno bivanje v popolni harmoniji med sprostitvijo in zabavo, naravo in eleganco, užitek.

Namestitev
Izberite eno izmed sob ali suit in se predajte naravnim materialom. Uživajte v enkratnem razgledu na Dolomite s svojega zasebnega balkona ali terase. Prepustite se užitkom v marmornih kopalnicah in se sprostite v prvovrstni ponudbi kozmetike.

Restavracije in bari
Restavracija la Corte del Lampone, ki jo navdihuje intenzivno, vitalno bistvo maline, simbola radodarne, spontane in očarljive narave, ponuja prefinjen inovativen in naraven lokalni meni. Potopljeni v toplo okolico in v prefinjeno opremo sobe ali si privoščite kosilo s pogledom v katerem koli letnem času v udobju zunanjih prostorov, se bodo okusi restavracije posvetili potovanju med potovanjem, ki ga na mizi nudijo vrhunska vina iz hotelske kleti in okusi fino pripravljenih jedi.

SPA
Privoščite si trenutek zase in uživajte v izbiri masaž. Izberite nego kože in se pomladite – prvovrstna kozmetika vas bo očarala. Odpravite se v savno in uživajte.

Aktivnosti
Uživajte v vseh letnih časih. Poleti se odpravite na pohod, tek ali planinarjenje. Pozimi pa se odpravite na spust po belih strminah in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Rosapetra SPA Resort

Spa, restavracija, bar, fitnes, ogrevani prostori, naravni materiali.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Rosapetra SPA Resort Dolomiti, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!