Terra21Terra21
Forgot password?

Saengootsa at Samsara

Možnosti nastanitve

Villa Saengootsa at Samsara

Največje število gostov:
10

Vila vam ponuja pet spalnic, kuhinjo, zunanjo in notranjo jedilnico, zasebne kopalnice, bazen, teraso, igralno sobo, paviljon za počitek.

 

Villas
5 star
Tajska
Phuket
3 noči

Vila je luksuzno zatočišče, skrbno opremljeno tako, da ustreza spektakularnemu okolju. Ta zasebni počitniški dom ustvari vzdušje sodobnega tropskega minimalizma. Vila sovpada z okolico in znamenito arhitekturo kraja. Uživajte v spektakularnih razgledih in lokaciji.

Vila se razprostira na luksuznem posestvu in vam ponuja pet spalnic z lastnimi kopalnicami, zakonskimi ali ločenimi ležišči. Vila je primerna namestitev za deset oseb.

Po glavnem stopnišču se podate v razkošno dnevno sobo. Skozi ta steklen prostor dostopate do zunanje jedilnice, terase in bazena. V notranjih prostorih najdete jedilnico, sodobno opremljeno kuhinjo in balkon. Uživajte v glavni spalnici, ki vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico in teraso s kopalno kadjo. Še dve spalnici vam ponujata zakonsko posteljo ter teraso z kopalno kadjo. Ostali spalnici vam ponujata ločeni ležišči in zasebno kopalnico. V spodnjem nivoju najdete igralno sobo z biljardno mizo ter prostor z hišnim kinom.

Vila vam ponuja še zunanji del kuhinje z žarom in vsem potrebnim za uživanje ob hrani na terasi, sodobno opremljeno kuhinjo, zunanje kopalne kadi, zunanji tuš, prostor za zunanje igre. Ob prihodu plačate 1500 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Kuharja (6.30–10.30).
Sobarico (6.30–10.30).
Dnevno sveža posteljnina.
Dva brezplačna prevoza.

Ponudba in oprema namestitve Saengootsa at Samsara

Kuhinja, jedilnica, medijska soba, televizor, DVD predvajalnik, zvočni sistem, internet, pisarna, igralna soba, bar, bazen, jacuzzy, terasa, žar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Saengootsa at Samsara Phuket, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!