Terra21Terra21
Forgot password?

Sandy Lane

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba, v velikosti 72 m2, vam ponuja pogled na vrt, veliko marmorno kopalnico s tušem in kopalno kadjo, zakonsko posteljo, delovno mizo in počivalnik.

 

Soba Ocean

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba, v velikosti 66 m2, vam ponuja pogled na ocean, balkon ali teraso v pritličju, razkošno kopalnico s tušem in kopalno kadjo, zakonsko posteljo, počivalnik.

 

Soba Luxury Ocean

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Soba, v velikosti 80 m2, vam ponuja spektakularen razgled na ocean iz balkona ali terase, zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, počivalnik, delovno mizo.

 

Dolfin Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita, v velikosti 146 m2, vam ponuja dnevni prostor z jedilnico, glavno spalnico z zakonsko posteljo in zasebno kopalnico s kopalno kadjo, spalnico z ločenima posteljama in zasebno kopalnico, garderobo in balkon. Druga soba je manjša in primerna za otroke.

 

Penthouse

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Penthouse, v velikosti 369 m2, vam ponuja velik dnevni prostor in jedilnico z manjšo kopalnico. Parket in marmor ter krasen pogled na vrtove. V glavni spalnici najdete zakonsko posteljo in zasebno marmorno kopalnico z masažno kadjo. Druga soba vam ponuja dve ločeni ležišči.

 

Hotels
5 star
Karibi
Barbados

Preživite svoj oddih v ikoničnem hotelu na Barbadosu. Hotel, ki se nahaja sredi gozda, s pogledom na peščene plaže in zaliv. Počutite se nebeško v prostornih sobah in modrino morja, ki ga boste občudovali iz zasebnih teras. Prepustite se igri golfa na enem izmed treh igrišč ali pa se prepustite enemu najboljših zdravilišč na otoku.

Nastanitev
Razkošen hotel se razprostira v štirih različnih krilih in vam ponuja nepozaben razgled na morje ali vrtove. Izbirajte med razkošnimi sobami z zasebnimi terasami in zunanjo jedilnico ali pa izberite eno izmed vil, kjer vas bo pričakalo osebje, ki vam bo ustreglo. Uživajte v ekskluzivnih namestitvah, ki vas bodo prevzele.

Restavracije in bari
Prepustite se gurmanskim užitkom. Obiščite restavracijo I’Acajou, ki vam ponuja različne lahke, gurmanske jedi postrežene pod mogočnimi drevesi. Na plaži lahko uživate v celodnevnem bifeju Bajan Blue. Izberite svoj meni karibske, evropske in azijske kuhinje ali pa uživajte v nedeljskem brunchu.

SPA
Uživajte v svojem svetu, ki vam ga ponuja SPA. Osupljive marmorne stopnice vas bodo popeljale do apartmajev za zdravje, garderob in luksuznih kopeli. Prepustite se tradiciji terapij pomešanih  z vplivi južne Amerike in Evrope. Uživajte v sprostitvi, ki si jo zaslužite.

Aktivnosti
Izbirajte med pestro ponudbo aktivnosti. Podajte se na igro tenisa v enega izmed devetih teniških igrišč. Uživajte ob igranju golfa na enem od treh igrišč za golf ali pa uživajte v pestri izbiri vodnih športov. Otroci se lahko zabavajo v aktivnostih otroškega kluba. Enostavno se odpravite na sprehod in uživajte v lepotah destinacije.

Ponudba in oprema namestitve Sandy Lane

Prostorri za ples, konference, luksuzna namestitev, restavracije, fitnes, otroški program, zunanji bazen, spa, igrišče za tenis.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Sandy Lane Barbados, Karibi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!