Terra21Terra21
Forgot password?

Santiburi Beach Resort & Spa

Možnosti nastanitve

Duplex Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 55 m2 je locirana v glavni stavbi in vam ponuja zasebni balkon s pogledom na bazen, tropski vrt, spalnico, dnevni prostor, kopalnico s tušem.

 

Deluxe Duplex Suite

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 91 m2 vam ponuja zaseben balkon s pogledom na bazen in vrt, dve nadstropji s spalnico, dnevni prostor, glavno spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s tušem.

 

Deluxe Beach Villa

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 65 m2 vam ponuja tri terase, neposreden pogled na plažo, glavno spalnico z dnevnim prostorom in razkošno kopalnico.

 

Deluxe Villa z bazenom

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 136 m2 vam ponuja veliko verando, zaseben bazen, glavno spalnico, marmorno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, dnevni prostor, kuhinjo, jedilnico.

 

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

 

Santiburi Beach je elegantno luksuzno letovišče na neokrnjeni severni obali Koh Samuija. Uživajte ob morju v mirnem »svetišču«, ki vas bo očaral. Prepustite se tropskemu zelenju in neokrnjenim pogledom na plažo in morje. Uživajte in se prepustite razvajati.

Nastanitev
Izbirajte med luksuznimi nastanitvami apartmajev in zasebnih vil. Sodobno zasnovani apartmaji vas odo navdušili. Primerni za pare ali družine, so idealna izbira. Uživajte v zasebnih vilah in se namakajte v zasebnem bazenu. Prepustite se luksuzu v dvoje ali večji skupini.

Restavracije in bari
Ne glede ena to ali iščete gurmanske presežke, lahkotne grižljaje ali pristne okuse bo za vas poskrbljeno. Uživajte v izbranih obrokih na plaži ali zasebnosti svoje vile. Prepustite se raznovrstni izbiri jedi, ki vas bodo navdušile.

SPA
Spa Len združuje tradicionalno s sobnim v mirnem okolju letovišča. Ne glede na to ali vas navdušuje pustolovščina, sprostitev ali družinske aktivnosti vas spa želi navdihniti z edinstvenimi tretmaji Len Be Well, posebej izbranih za vašo razpoloženje.

Aktivnosti
Prepustite se pestrosti izbire dejavnosti. Izberite surfanje, popeljite se z kajakom, odigrajte igro tenisa ali skvoša. Skupaj s prijatelji odigrajte nogomet, vpišite se v tečaj tajskega boksa ali pa se odpravite v fitnes.

Ponudba in oprema namestitve Santiburi Beach Resort & Spa

Spa, žar, časopis, sobna strežba, internet, likalna deska, konferenčni prostori, bazen, varovanje otrok, poročno slavje, golf, masaža, bazen, otroški klub, restavracija, večjezično osebje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Santiburi Beach Resort & Spa Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!