Terra21Terra21
Forgot password?

Santorini Secret Suites & Spa

Možnosti nastanitve

Suita Pure z jacuzzijem

Največje število gostov:
2

Suita nudi spalnico odprtega tipa s posteljo in naslanjačem, zračno kopalnico s stekleno kabino  ter panoramski zasebni balkon površine 15-20 m² z zasebno zunanjo vročo kadjo, ležalniki in jedilnico na prostem.

Hotels
5 star
Grčija
Santorini
Oia city, Santorini 847 02, Grčija

Butični hotel Santorini Secret Suites & Spa s 5 zvezdicami leži na vulkanskem skalovju v mestu Oía in ponuja suite s pogledom na ikonično vulkansko kaldero in modre vode Egejskega morja.

Nastanitev
17 apartmajev z zasebnim bazenom ali jacuzzijem ter Junior Villa na Santorini Secret uteleša značilne kikladske čare. Vsak apartma se ponaša z zasebno verando s prekrasnim pogledom na kaldero. Kopalnice so opremljene z luksuznim toaletnim priborom, kopalnimi plašči in copati ter opremo za pripravo kave in čaja.

Restavracije in bari
Restavracija Black Rock vas bo popeljala na gastronomsko popotovanje med starim in novim, znanim in hkrati presenetljivim ter vam postregla z izvrstnimi jedmi mediteranske kulinarike. V vili ali suiti vam vsako jutro postrežejo z zajtrkom.

SPA
Spustite stresne misli in poiščite svoje notranje ravnovesje, hkrati pa se pomladite. Spa Harmonia vam nudi luksuzne terapije, po katerih se boste počutili mlajše in bolj zdrave, široka paleta terapij pa vas bo razsvetlila in sprostila.

Aktivnosti
Slikovita vasica Oía je oddaljena le nekaj korakov. Sprehodite se po ozkih ulicah, polnih elegantnih kavarn, tavern, galerij in butikov. Obiščite Pomorski muzej ali se spustite do zaliva Amoudi in se s čolnom odpravite do vulkanskega otoka Thirassia. Okolica je priljubljena za različne aktivnosti, kot sta jadranje in potapljanje na dah z masko v bližini vulkana.

Ponudba in oprema namestitve Santorini Secret Suites & Spa

Klima, povezane sobe, brezplačno parkirišče, frizerski salon, hišni ljubljenčki niso dovoljeni, sobna strežba, wi-fi.

  • Sef

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Santorini Secret Suites & Spa Santorini, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!