Terra21Terra21
Forgot password?

Sea View Villa

Možnosti nastanitve

Sea View Villa

Največje število gostov:
8

Ta razkošna vila je sestavljena iz štirih razkošnih apartmajskih sob za pare s štirimi zasebnimi kopalnicami. Vila je primerna za nastanitev osmih oseb.

Villas
5 star
Grčija
Mykonos
3 noči

Vila se nahaja v idilični pokrajini Kastro s pogledom na otok Mykonos. Tukaj se nahaja nekaj najbolj luksuznih sob v Maykonosu. Uživajte ob čarobnem sončnem zahodu in smaragdni barvi morja.

Ta razkošna vila je sestavljena iz štirih razkošnih apartmajskih sob za pare s štirimi zasebnimi kopalnicami. Vila je primerna za nastanitev osmih oseb.

V spodnjem delu vile se nahaja dve spalnici z zasebnima kopalnicama. Spalnici imata direkten dostop do terase in vrta. Tukaj se prav tako nahaja vhodna veža, velika dnevna soba, razkošna jedilnica s kaminom in sodobno opremljena kuhinja.
V prvem nadstropju se nahajata dve spalnici z zasebnima kopalnicama.

Vila vam prav tako ponuja klimatizirane prostore, televizor, sodobno opremljeno kuhinjo, bazen, brezžičen internet, prostor za pristajanje helikopterja, najem zasebne jahte, igrišče za tenis, DVD sistem, pralnico, zunanjo jedilnico.

Cena vključuje
Sprejem na letališču.
Prijava, odjava v vili.
Menjava brisač, posteljnine trikrat na teden.
Vsakodnevno čiščenje.
Vzdrževanje bazena.
Napolnjen hladilnik z brezalkoholnimi pijačami.

Ponudba in oprema namestitve Sea View Villa

4 spalnice, lesena tla, stropovi; zasebne kopalnice, veranda na nižjem nivoju z dnevno sobo, zunanja jedilnica, kamin, bazen, klimatizirani prostori, alarm, plazma televizor, DVD sistem, opremljena kuhinja, čiščenje, vsakodnevno vzdrževanje bazena, zasebno parkirišče, najem helikopterja,jahte; portir, igrišče za tenis.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Sea View Villa Mykonos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!