Terra21Terra21
Forgot password?

Secret Legend Suites

Možnosti nastanitve

Fable Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti od 40 m2 do 44 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z zofo, razkošno kopalnico, teraso z jacuzzijem in pogledom na morje.

Legend Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 32 m2 – 43 m2 vam ponuja spalnico odprtega koncepta z zakonsko posteljo, dnevni prostor z zofo in razkošno kopalnico. Teraso z jacuzzijem in pogledom na morje.

Grand Suite

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 52 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z zofo in razkošno kopalnico. Teraso z jacuzzijem in pogled na morje.

Hotels
5 star
Grčija
Santorini
Oia 847 02, Grčija

V tem hotelu razkošje sreča gostoljubnost. Secret Legende Suits, zgrajen v objemu Oiajevem objemu, nudi vso gostoljubnost s samo sedmimi suitami. Uživajte v luksuznih dobrinah in storitvah, elegantnem pomirjujočem otoškem dekorju in občudujte razgledne točke idilične lokacije in nepozabnim sončnim zahodom.

Namestitev
Izberite eno izmed treh vrst suit, kjer boste doživeli raj. Razkošne terase s pogledom na morje, jacuzziji in otoški dekor vas bodo navdušili. Uživajte v edinstveni izkušnji butičnega hotela.

Restavracije in bari
Uživajte v edinstveni ponudbi hrane, ki vam jo ponuja hotel. Odpravite se v Black Rock restavracijo, ki vam po stregla z jedmi, ki so skupek tradicije in sodobnih pristopov. Obiščite restavracijo White Rock, kjer boste doživeli neverjetno kulinarično izkušnjo.

SPA
Prepustite se razvajanju v spaju, kjer vas pričakujejo strokovnjaki iz področja nege in zdravja. Razvajajte svojo kožo in telo ter se prepustite miru, ki vas bo regeneriral.

Aktivnosti
Privoščite si večerjo za dva ob morju, preživite dan na morju, raziščite otok ali pa se odpravite na katerega izmed vodnih športov.

Ponudba in oprema namestitve Secret Legend Suites

Spa, jacuzzi, restavracija, bar, razgled, suite, aktivnosti, luksuzna namestitev.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Secret Legend Suites Santorini, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!