Terra21Terra21
Forgot password?

Denis Private Island

Možnosti nastanitve

Beach Cottage

Največje število gostov:
2

Beach Cottage vas pričakuje s 110 m2 površin. uživajte na dvorišču z vrtom, kopalnici v odprtem stilu z tušem. Prostori so klimatizirani. Posedite v dnevnem prostoru ali terasi.

 

Beachfront Spa Cottage

Največje število gostov:
3

Razkošna hiša stoji na plaži. Uživajte na verandi, ležalnikih na plaži ter spa tretmajih. V hiši najdete posteljo king velikosti, dnevni prostor, pisano mizo, hladilnik za vino. Uživajte v 150 m2.

 

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Denis Island

Majhna pika v Indijskem oceanu, velika le 375 hektarjev, vas pričakuje, da jo raziščete. Kopajte se v turkiznem morju in odkrijte neokrnjene plaže. Uživajte v luksuzu brez motenj – na otoku ne boste našli mobilnega signala, ne interneta, ne televizorja. Najdite pot nazaj k naravi in uživajte v raziskovanju neokrnjene narave.

Namestitev
Izberite si svoj košček zasebnosti, ki vam ga ponujajo v eni izmed koč in vil na plaži. Prostorne sobe so opremljene v stilu kolonialne preteklosti. Tako pohištvo kot lesene talne obloge, so izdelane v mizarski delavnici otoka. Uživajte v odprti kopalnici in razkošni terasi, ki vas bo popeljala v sanjski svet. Razvajate se v razkošju, ki vam ga ponujajo.

Restavracije in bari
Uživajte v zunanji restavraciji, več hodnem meniju, ki je prilagojen temi večera. Značilno pridobivanje lastnih sestavin od mesa, rib do zelenjave, vas bo očaralo. Uživajte v domačem siru in najokusnejši hrani na vseh Sejšelih. Privoščite si zasebno večerjo na plaži ali v sobi. Obiščite bar in lounge ter uživajte v koktajlu.

SPA
Privoščite si Spa Cottage Beachfront z lastnim spa paviljonom na dvorišču. Sprostite se v tretmajih na prostem, pod drevesi, kjer vas bo motilo samo šumenje oceana. Zelo malo letovišč si lahko privošči toliko kreativnih stvari za uživanje. Tukaj, je vaša edina skrb, da uživate in se prepustite neokrnjeni naravi in plaži. Vse to so poimenovali “tehnika dihanja”.

Aktivnosti
Pojdite se potapljanje in uživajte ob pogledu na tropski svet, vozit s kajaki in se zapeljite okrog otoka, ribarit. Uživajte v naravi in se predajte morju.

Ponudba in oprema namestitve Denis Private Island

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Denis Private Island Denis Island, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!