Terra21Terra21
Forgot password?

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

Možnosti nastanitve

Soba Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba se nahaja na plaži, ima teraso z jedilnim prostorom ter pogledom na laguno.
Soba je okusno opremljena ter ima razkošno kopalnico s tuš kabino, kadjo in ločenim straniščem.

Junior Suita Frangipani

Največje število gostov:
3

Ta suita se ponaša s samostojnim otočkom, ki je dostopen preko mostu. Gostje imate dostop do ekskluzivnega bazena in prilagojene storitve, vključno s prijavo v sobi. Velikost suite je 63 m².

Deluxe Suita

Največje število gostov:
3

Deluxe Suite se kopajo v naravni svetlobi ter se nahajajo na osamljenem otočku, ki je dostopen preko mostu.
Gostje imate dostop do ekskluzivnega bazena. Velikost suite je 126 m².

Hotels
5 star
Mauricij
Trou dʼ Eau Douce

Nastanitev Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa se nahaja v idiličnem zalivu Trou d’Eau Douce, v tropskem vrtu vzdolž dolge bele peščene plaže obdane s palmami. Za tiste, ki si želite več zasebnosti ima hotel v lasti bližnji zasebni otok Ilot Mangenie, kjer lahko izkusite popolno zasebnost in personalizacijo v ozračju otoškega razkošja.

Nastanitev
Prefinjene sobe in suite se ponašajo z osupljivim pogledom na Indijski ocean. Premišljeno prenovljena v skladu s sodobnim dizajnom, vsaka soba in suita vključuje avtohtone otoške sledi ter popoln pogled na peneče, turkizne vode. Za tiste, ki si želite več zasebnosti so na voljo vile z zasebnimi bazeni.

Restavracije in bari
Hotel vam ponuja široko paleto kulinaričnih možnosti. Pet restavracij in trije bari zagotavljajo živahno in prefinjeno ponudbo. Med njimi so dinamična restavracija Le Bazar, ki streže jedi s celega sveta, mednarodno priznana indijska restavracija Safran, japonska restavracija Kushi s senzacionalnim razgledom na morje ter žarom Yakiniku in Republik Beach Club & Grill, trendovski klub na plaži, ki nudi mediteranske jedi in jedi z žara.

SPA
CHI Spa se zgleduje po izvoru legende Shangri-La, ki opisuje kraj osebnega miru, očaranosti in dobrega počutja. Osredotoča se predvsem na holističen in ayurvedski wellness ter nudi tretmaje za pomoč pri sprostitvi. Sprostili se boste lahko v zasebnem delu, ki je obkrožen s prečudovitim tropskim rastlinjem. CHI Spa ponuja 8 sob za tretmaje. Spa je opremljen v značilnem slogu Shangri-La in vključuje tudi elemente, ki jih navdihuje lokalna kultura. Strokovnjaki vam bodo radi svetovali glede prehrane in ajurvedskih storitev.

Aktivnosti
V hotelu so vam na voljo fitnes center, golf, terasa za sončenje ter bar. Razgibate pa se lahko tudi z vodnimi športi, ki obsegajo jadranje na deski, plavanje z masko in potapljanje.

Otroci
Vaši otroci bodo uživali v T-Club-u (otroški klub), ki jim bo ponudil zabavne, domiselne programe in dejavnosti. Uživali bodo lahko v golfu, tenisu, jadranju na deski in plavanju ter v različnih izobraževalnih vajah.

Ponudba in oprema namestitve Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa

24 urna soba postrežba, menjalnica, hišni zdravnik na klic, spa storitve v sobi, butler, pralnica. Parkiranje s strani osebja, poštna in kurirska služba, konferenčne zmogljivosti, gostinski salon, knjižnica, ne-kadilske sobe, parkirišča, rent a car, helikopterski prevoz iz/na letališče, prevoz s taksijem ali limuzino, izletniška agencija, trgovina s spominki, frizer in lepotni salon, nakupovalno središče, hrana in pijača.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa Trou dʼ Eau Douce, Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!