Terra21Terra21
Forgot password?

Shanti Maurice

Možnosti nastanitve

Junior Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v pritličju ima neposreden dostop do plaže, pa tudi zunanji dežni tuš, suita v prvem nadstropju pa ima velik balkon s pogledom na Indijski ocean. Poleg velikih spalnic in kopalnic ima vsaka Junior Suita ločeno garderobo z odprto omaro in garderobno mizo. Velikost suite je 81 m².

Vila Luxury

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila nudi bazen, vrt in ograjeno dvorišče z zunanjim dežnim tušem in ležišči. Na vrtu stojijo ‘Sala’ paviljoni,kot jedilni prostori ali za sprostitev. Notranjost vključuje veliko spalnico, kopalnico in ločeno garderobo z omaro in garderobno mizo. Velikost vile je 208 m².

Vila Suite (2 spalnici)

Največje število gostov:
4
Max Kids:
4

Z dvema spalnicama, dvema kopalnicama z ločenima garderobama in veliko dnevno sobo je ta vila idealna za družino ali oddih s prijatelji.
Vila ima 54 kvadratnih metrov bazena z vgrajenim jacuzzijem, zasebnim vrtom in zaprtim dvoriščem z ležalniki. Velikost vile je 500 m².

Vila Shanti

Največje število gostov:
6
Max Kids:
4

Napol skrita sredi bujnih, urejenih vrtov ima vila zasebni bazen z vgrajenim jacuzzijem, jedilni paviljon „Sala“ in zunanji dežni tuš na zaprtem dvorišču. Notranja namestitev vključuje dnevno sobo, dve spalnici, butlerjevo sobo in tri kopalnice. Velikost vile je 800 m².

Hotels
5 star
Mauricij
Bel Ombre

Hotel ugnezden na južni obali, obkrožen z belimi peščenimi plažami, turkizno vodo Indijskega oceana, zelenimi polji sladkornega trsa ter koralnimi grebeni vam bo ponudil idealno okolje za vaš nepozaben dopust.

Nastanitev
Apartmaji in vile v hotelu Shanti Maurice so obrnjeni proti morju in so med najbolj velikodušnimi na Mavriciju. Vse vile imajo zasebne bazene in so obdane z eksotičnimi zasebnimi vrtovi, terasami in dvorišči.

Restavracije in bari
V Shanti Maurice boste kulinarično umetnost doživeli, ko vam bodo tamkajšnji kuharji ponudili lokalne proizvode in domiselne izbire svežega iz oceana ter lokalnih pridelovalcev. Iz Afrike na zahodu, Azije na severu in Indonezije na vzhodu, novi koncept Aquacasia,
ki je na voljo v restavraciji Stars, združuje najboljše kuhinje v Indijskem oceanu.

SPA
Nira Spa vam ponuja obnovitvene in pomlajevalne tretmaje. SPA predstavlja edinstven svet sprostitve, vedrine in dobrega počutja skozi Holistično bio, indijsko in orientalsko izkušnjo.

Aktivnosti
Teniško igrišče, joga, ayurvedska predavanja, kuharski tečaji in fitnes so vam na voljo da jih odkrijete. Tenis in golf sta na voljo v posestvu Bel Ombre. Shanti Maurice vam ponuja samo nemotorizirane vodne športe, vključno s pedolinom, kajaki, snorklanjem in jadranjem na deski. Globoki morski ribolov, potapljanje in smučanje na vodi vam bo uredil vaš svetovalec za oddih.

 

 

Ponudba in oprema namestitve Shanti Maurice

Wi-Fi, klima, fax, izposoja koles, rent a car, tenis, portir, parkirišče, bar/prigrizki/caffe, restavracija, menjalnica, pralnica, Spa, 24. urna recepcija.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Shanti Maurice Bel Ombre, Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!