Terra21Terra21
Forgot password?

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Možnosti nastanitve

Premium Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Prostorna in popolnoma opremljena suita je idealne za razkošne počitnice v dvoje ali družinske počitnice, tako da ustrezajo vašemu udobju. Njen sodoben slog in sveže barve ter čudovit pogled na morje ustvarjajo neverjetno vzdušje. V osrčju spalnice leži postelja Sheraton Signature, ki zagotavlja počitek za polnjenje. Ta 85 m2 velik apartma vključuje veliko kopalnico z umivalnikom, bidejem in samostojno prho ter kadjo.

Deluxe Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Popolna namestitev za družinski pobeg. Ponuja vam spalnico z zakonskim ležiščem, dodatno ležišče, kopalnico in teraso.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico, balkon in pogled na park ali morje.

Hotels
5 star
Španija
Tenerifi
Calle la Enramada, 9, 38670 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Španija

Letovišče & spa Sheraton La Caleta se nahaja na jugu Tenerifov, le 1,5 km od igrišča Golf Costa Adeje. Letovišče je idealno za popotnike, ki se želijo napolniti. Prepustite se edinstveni izkušnji in si odpočijte v udobju.

Namestitev
284 sob in apartmajev ima zasebne terase in vse, kar je potrebno za popolno bivanje. Po odkrivanju Tenerifov si odpočijte v postelji Sheraton Sleep Experience Bed. Preprosto uživajte.

Restavracije in bari
Hotel vam ponuja nekaj najboljših restavracij na Tenerifih in vrhunske sestavine ter odlično ekipo, ki bo vaše bivanje polepšalo. Vzemite si čas za preizkušanje užitkov v štirih restavracij in dveh barov ter uživajte v raznoliki ponudbi samopostrežne restavracije El Parador, okusite pristne japonske specialitete v restavraciji Kamakura, spoznajte najboljše iz španske kuhinje v restavraciji La Venta ali si privoščite okusno mediteransko kosilo ob bazenu v baru Vivace.

SPA
Elegantne lesene in apnenčaste odtenke v kombinaciji z gladkimi teksturami ustvarjajo sproščujoče vzdušje v spa Eutonos. Spa ima več kot 1800 m2 notranjih in zunanjih površin, najsodobnejši termalni krog in 10 kabin za zdravljenje ritualov za posameznike ali pare.

Aktivnosti
Uživajte v vodnih športih, raziskovanju okolice, igranju tenisa, golfa ali pa zgolj ostanite aktivni in se odpravite v hotelski fitnes.

Ponudba in oprema namestitve Sheraton La Caleta Resort & Spa

Klimatizirani prostori, mini bar, likalnik, sef, bari, restavracije, bazeni, fitnes, tenis, vodni športi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Sheraton La Caleta Resort & Spa Tenerifi, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!