Terra21Terra21
Forgot password?

Siam Kempinski Hotel

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 42 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, prostor za sedenje, garderobo in razkošno kopalnico. Uživajte v razgledu.

Soba Premier

Največje število gostov:
3

RSoba v velikosti 45 m2 vam ponuja nepozaben razgled na vrtove, balkon, prostor za sedenje, delavno mizo, zakonsko posteljo in razkošno kopalnico s kopalno kadjo,

Soba Executive

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 44 m2 vam ponuja nepozaben razgled na mesto, prostor za sedenje, pisalno mizo, zakonsko posteljo in razkošno kopalnico.

Hotels
5 star
Tajska
Bangkok

Saim Kempinski Hotel se nahaja v središču mesta in je idealen kraj za poslovna potovanja in prosti čas. Ta luksuzni hotel, povezan z znamenitim nakupovalnim središčem, se nahaja v neposredni bližini BTS SkyTrain za sproščene poti po mestu in okolici. Prepustite se najsodobnejšim namestitvam in poslovnim prostorom.

Nastanitev
Vsaka od tristo sedemindevetdesetih luksuznih sob in apartmajev je okrašenih s tradicionalnimi tajskimi poudarki. Večina sob vključuje zasebne balkone s pogledom na hotelske bujne zelene vrtove in bazen.

Restavracije in bari
Kompleks Kempinski vas bo navdušil s svojim združevanjem svetove kuhinje z lokalnim. Ponuja vam številne restavracije, kjer bodo vaše želje potešene. Štiri izbrane restavracije in bari vključujejo tradicionalno evropsko kuhinjo in sodobne tajske jedi. Strokovno usposobljeni čajni mojstri vas bodo postregli v Salonu t, za pijačo pred večerjo uživajte pa uživajte v baru 1897.

SPA
Spa Kempinski vam ponuja mirno vzdušje, kjer se boste sprostili. Uživajte v naravnih tretmajih, ki vam povrnejo harmonijo in vas pomladijo. Prepustite se rokam vrhunskih terapevtov.

Aktivnosti
Odpravite se v fitnes in oddih preživite aktivno. Z otroki preživite neverjeten dan v otroškem klubu. S seboj pripeljite svojega ljubljenčka, ki bo užival. S hotelskim prevozom se zapeljite po mestu in brezskrbno nakupujte.

Ponudba in oprema namestitve Siam Kempinski Hotel

Klimatizirani prostori, sušilec za lase, sef, bar, restavracija, izposoja avtomobila, sobna strežba, savna, portir, otroško igrišče, nakupovanje, dvigalo, parkirišče, salon, bazen, frizer, poslovni center, internet.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Siam Kempinski Hotel Bangkok, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!