Terra21Terra21
Forgot password?

Six Senses Con Dao

Možnosti nastanitve

Villa Deluxe

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 150 m2, vam ponuja dostop na plažo, odprt koncept prostorov, razkošno kopalnico, spalnico, dnevni prostor, jedilnico in teraso.

 

Villa na plaži

Največje število gostov:
4

Vila vam ponuja direkten dostop do plaže, glavno spalnico z zakonsko posteljo, manjšo spalnico povezano s sosednjo vilo z dvema posteljama. Uživajte v dnevni sobi, jedilnici, kuhinji ter razkošni kopalnici.

 

Ocean Front Villa

Največje število gostov:
6

Vila, v velikosti 540 m2, vam ponuja tri spalnice, dnevni prostor, jedilnico, kuhinjo, veliko teraso, zasebni bazen in razkošne kopalnice.

 

Villa s pogledom na ocean

Največje število gostov:
8

Vila, v velikosti 670 m2, vam ponuja razgled na ocean, dnevni prostor, zaseben bazen s teraso, jedilnico, kuhinjo, kopalnicami odprtega principa, spalnicami. Brezplačen internet, priklop za iPad, zvočni sistem.

 

Hotels
5 star
Azija
Vijetnam

Sex Senses Con Dao je prvo luksuzno letovišče, ki se nahaja na otočkih otoka Cao Dao. Sodobno oblikovano letovišči vam bo prikazalo bistvo tradicionalne ribiške vasice. Naselje ponazarja etiko razkošnega razvajanja letovišča, ki temelji na sožitju z naravo.

Nastanitev
Uživajte v eni izmed petdesetih vil, ki so ustvarjene s preprostim, sodobnim dizajnom in vse oblikovane tako, da odsevajo naravno svetlobo. Prepustite se zunanjim tušem in razgledom na ocean. Zaplavajte v zasebnem bazenu ali se spočijte na zasebni terasi.

Restavracije in bari
Prepustite se mamljivi izbiri zahodnih in vietnamskih jedi v štirih restavracijah. Uživajte v lokalnih sestavinah in začimbah, ki so prinesene neposredno iz tržnice. V restavraciji Deli’cious lahko obedujete v restavraciji ali v zavetju svoje vile. Glavna restavracija na plaži uživajte v pogledu na ocean in nežnem oceanskem vetriču. Uživajte v sveže ujeti morski hrani, sadju, lokalnim začimbah in zelenjavi. Uživajte v žaru in piknik, kjerkoli si zaželite.

SPA
Spa Six Senses v Con Dao je postavljeno pred kuliso gora Lo Voi in je obdano s tropskimi vrtovi. Uživajte v štirih notranjih prostorih za razvajanje. Uživajte na prostem v negi kože ter paviljonu za jogo, meditacijo in hamamu.

Aktivnosti
Predajte se mnogim priložnostim za aktivnosti. Izposodit si kolo in pojdite kolesarit, izberite enega izmed vodnih športov ali pa se odpravite na raziskovanje okolice.

Ponudba in oprema namestitve Six Senses Con Dao

Recepcija, igralna soba, varstvo otrok, bar, žar, poslovni center, otroški klub, računalniška postaja, konferenčni prostor, kadilski prostori, pralnica, fitnes, internet, prevoz iz/na letališče, časopis, parkirišče, spa, vrt, knjižnica, izposoja avta/limuzine. večjezično osebje, restavracije, bari, zasebna plaža, bazen, knjižnica, poročno slavje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Six Senses Con Dao Vijetnam, Azija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!