Terra21Terra21
Forgot password?

Six Senses Douro Valley

Možnosti nastanitve

Vineyard Garden Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 95 m2 vam ponuja veliko teraso z jacuzzijem in vrtnim pohištvom, dnevni prostor, jedilnico, spalnico z zakonskim ležiščem in kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Vineyard Premier

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 65 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, teraso z vrtnim pohištvom in zunanjo posteljo, dnevni kotiček in kopalnico s kopalno kadjo.

Vineyard Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, veliko teraso s pogledom na vinograd in vrtno garnituro ter kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Quinta Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 44 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček in razkošno kopalnico ter velika francoska okna.

Hotels
5 star
Portugalska
Portugalska
Quinta Vale de Abrão, 5100-758 Samodães, Portugalska

Six Senses Douro Valley vas pričakuje s svojo zgodbo. Občutek zgodovine, ki še vedno nastaja. Območje trte, gričev in veličastne reke Douro. Pridite in se zadržite v najstarejši vinski regiji na svetu, v prenovljeni graščini iz 19. stoletja s čudovitimi vrtovi, gozdovi in ​​čudovitimi panoramami. V bližini so mesto Porto in očarljive vasice.

Namestitev
Uživajte v sodobno opremljenih sobah s privdihom tradicije. Sobe in suite vam ponujajo neverjetne razglede. Prepustite se razvajanju na zasebni terasi in veličastnem razgledu.

Restavracije in bari
Restavracije v Six Senses Douro Valley so praznovanje regije, saj veliko pridelkov prihaja iz zelene doline in okoliškega podeželja. Na posestvu se nahaja ekološki vrt z zelenjavo in zelišči. Sveže sestavine zagotavljajo vrhunsko svežino in okus. The Vale de Abraao vam ponuja sezonske sestavine in mešanico okusov, Quinta bar vam ponuja osvežilne napitke, Summer Garden vas bo razvajal poleti s tradicionalnimi jedmi, medtem ko vas Wine Library pričakuje z najboljšo izbiro vin.

SPA
Portugalska tradicija se srečuje z elementi vode, kamna in lesa v odličnem okolju za sprostitev na podeželju. Zaplavajte v notranjem bazenu, medtem ko se potapljate v razgled na vrt, srkajte kozarec lokalnega vina, medtem ko si urejate nohte, preizkusite se v alkimiji ali se odpravite ven in se razvajajte v gozdnih kopelih.

Aktivnosti
Odpravite se na pohod po okoliških gričih, odkrijte vinograde in pridelovalce vina, odkrijte zgodovino, kulturo in umetnost, preizkusite se v vodnih športih, zapljite se z zgodovinski avtomobili, pojdite jadrat ali pa se odločite za 4×4 vožnjo med vinogradi.

Ponudba in oprema namestitve Six Senses Douro Valley

Klimatizirani prostori, sef, vinska klet, restavracije, bari, aktivnosti, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Six Senses Douro Valley Portugalska, Portugalska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!