Terra21Terra21
Forgot password?

Six Senses Laamu

Možnosti nastanitve

Družinska villa z bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila v velikosti 235 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, otroško sobo, kopalnico z zunanjim tušem, toaletni prostor, veliko teraso z bazenom.

Villa na plaži z bazenom

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 238 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, toaleto, kopalnico z zunanjim tušem, dnevni kotiček, veliko teraso z bazenom.

Vodna Villa

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 108 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico z zunanjim tušem, toaletni prostor, dnevni prostor, jedilnico, zunanjo teraso z visečimi mrežami.

Hotels
5 star
Maldivi
Laamu Atoll 15090, Maldivi

 

Je to lahko vaš idilični raj, obrobljen s palmami? To je edino letovišče na oddaljenem atolu Laamu na jugu Maldivov, a le kratek med otočni let in skok s čolnom. Vile na kopnem in nad vodo, delfini, ki se igrajo v toplih safirnih morjih, in restavracije, ki strežejo okusne vzhodno-zahodne jedi, ustvarjajo izjemno naravno nirvano.

Nastanitev
Six Senses Laamu ima 97 prostornih slamnatih vil, ki so skrbno oblikovane tako, da se uskladijo z izjemnimi naravnimi lepotami otoka. Ponujajo zasebnost in udobje. Vodne vile Laamu so skladne s filozofijo Six Senses, da so v harmoniji z okoljem, narejene iz lokalnih in trajnostnih materialov.

Restavracije in bari
Uživajte v štirih različnih restavracijah, ki vam ponujajo tako lokalno kot svetovno kulinariko. Prepustite se kuharskim mojstrom in njihovim specialitetam. Odpravite se v sladoledni bar ali pa si privoščite osvežilen koktejl v baru Sip Sip.

SPA
Devet unikatno oblikovanih vil je posejanih naravnost na plaži ali med bujnim rastjem krajine. Odkrijte svojo dušo z ajurvedo, uživajte v hranljivih lokalnih masažnih zdraviliščih na Maldivih in obnovitvenih negah obraza ter negujte svojo dušo z meditacijo in jogo v prostem studiu na strehi. Izboljšajte sprostitev po tretmaju z okusnim smutijem v baru Juice.

Aktivnosti
Uživajte v vodnih športih, potapljanju, raziskovanju okolice, vožnji s čolnom, odkrivanju lokalnih posebnosti in opazovanju želv.

Ponudba in oprema namestitve Six Senses Laamu

Bar, resatvracija, vodne vile, športne aktivnosti, spa, zasebni transfer.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Six Senses Laamu Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!