Terra21Terra21
Forgot password?

Six Senses Ninh Van Bay

Možnosti nastanitve

Hilltop Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 158 m2, vam ponuja zasebni bazen, teraso spalnico, dnevni prostor, razkošno kopalnico. Razgled na morje.

 

Beach Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 176 m2, vam ponuja zaseben bazen, teraso, vrt, direkten dostop na plažo, dnevni prostor, spalnico, odprti koncept kopalnice.

 

Water Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 153 m2, vam ponuja razgled na morje, zasebni bazen, spalnico, dnevni prostor, kopalnico in je primerna za družine z manjšimi otroki.

 

Rock Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 187 m2, vam ponuja zasebni bazen, spalnico, dnevni prostor, kopalnico, teraso. primerna za odrasle osebe.

 

Družinska Villa

Največje število gostov:
4

Vila, v velikosti 207 m2, vam ponuja dupleks, dnevni prostor, zunanjo in notranjo kopalnico, zasebni bazen, dostop do plaže, dve spalnici, teraso, vrt.

 

Hotels
5 star
Azija
Vijetnam

Uživajte v luksuznem letovišči z zasebnimi vilami, ki vas bo čaral. Uživajte v zalivu, ki vas bo očaral kot, da set na otoku. Uživajte ob romantičnih pogledih na vzhodno vietnamsko morje in se prepustite razvajanju.

Nastanitev
Prepustite se prostornim in udobnim vilam in vam ponujajo maksimalni užitek. Sprostite se v zasebnem bazenu ali na terasi. Naj vas dih jemajoč razgled osupne. Uživajte v zasebnosti in se predajte luksuzu, ki vas obkroža.

Restavracije in bari
Dekadentni vzhod se z zahodom spoprijatelji v Vietnamu. Težko je izbrati kaj jesti in kje jesti, zato bodo za vas poskrbeli vrhunski kuharji in možnost izbire jedilnice. Od ekoloških pridelkov do jastogov, kraljevih kozic in rib naravnost iz morja, zdravih sokov ali drugih specialitet vas bodo očarale. Uživajte v kulinariki kjerkoli pač ste – tudi v postelji ob filmu.

SPA
Sprehodite se po stopnicah in odkrijte spa Ninh Van Bay. Uživajte v tradicionalnih vietnamskih terapijah, lokalnih tretmajih telesa in pomlajevalnih terapijah. Naj vas potoki in narava, ki spa obdaja, obnovi.

Aktivnosti
Uživajte v jogi, telovadnici v naravi. Odkrijte kulturo, odpravite se na plovbo po morju, odpravite se na pohod in odkrijte naravo, odpravite se na ribolov ali potapljanje. Pojdite na romantično križarjenje ali pa se popeljite z jahto. Romantična večerja na plaži vas bo navdušila. Naučite se pripravljati vietnamsko hrano, otroci pa se lahko zabavajo v vsakodnevnih aktivnostih.

Ponudba in oprema namestitve Six Senses Ninh Van Bay

Telovadnic, spa, vodni športi, recepcija, sobarica, restavracija, bar, sobna strežba, izposoja jahte, bazen, internet, plaža, ležalniki, konferenčni prostori, poročno slavje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Six Senses Ninh Van Bay Vijetnam, Azija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!