Terra21Terra21
Forgot password?

Six Senses Koh Samui

Možnosti nastanitve

Hideaway Villa

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 130 m2 vam ponuja intimnost, pogled na ocean, zasebno teraso, zunanjo jedilnico, spalnico, prostor za počitek in razkošno kopalnico.

 

Oceanfront Villa

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 300 m2 vam ponuja razkošno spalnico z dnevnim prostorom,garderobo, dve kopalnici z zunanjim in notranjim tušem, zaseben bazen in zunanjo jedilnico. Vila se razteza v dveh nadstropjih in je primerna za pare ali družine, saj se lahko dnevni prostor spremeni v dodatno spalnico.

 

Villa z bazenom

Največje število gostov:
4

Vila v velikosti 160 m2 vam ponuja namestitev na najvišji točki letovišča, delni pogled na ocean, razkošno spalnico in dnevni prostor, kopalnico z zunanji tušem. Uživajte v zunanji jedilnici in terasi ter zasebnem bazenu.

 

Hotels
5 star
Tajska
Koh Samui

Na severnem vrhu Samuja se nahaja manjša vzpetina, kjer se skrivajo zasebne vile, ki se zlijejo z vegetacijo. To je kraj, kjer se lahko sprostite ob ogromnem bazenu in se izgubite ob pogledu na razgibane panorame zaliva.

Nastanitev
Six Senses Samui se zgleduje po tajski ribiški vasi. Vile z zasebnimi bazeni so obdane z naravno vegetacijo in vam ponujajo panoramski pogled na zaliv. Uživajte v vrhunski storitvi in organizaciji vsega – od vožnje v džunglo do eno dnevnih izletov.

Restavracije in bari
Dinig on the Rock je nagrajena restavracija v tem luksuznem letovišču. Uživajte v edinstveni postrežbi desetih palubnih teras, ki vas bodo prevzele. Restavracija On the Hill vam bo postregla odlične tajske specialitete usklajene s pestrim izborom vin. Udobno se namestite in uživajte v žaru v vaši lasni vili ali pa izberite svoje mesto za nepozabno gurmansko avanturo.

SPA
Prepustite se blagodejnemu zdravljenju spaja. Uživajte ob edinstvene pogledu na zaliv. Prepustite se pomlajevalnim masažam in negi obraza, jogi, pilatesu, zdravilnim terapijam in vsemu, kar vaše telo potrebuje. Najdite svoj notranji mir in uživajte.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite kolesarit. Pojdite se potapljat in odkrijte skrivnosti morja. Svoje otroke vpišite v otroški klub, kjer bodo izbirali med pestro ponudbo dejavnosti. Naučite se kuhati tradicionalno in se odločite za kuharski tečaj. Izberite katero od pestrih ponudb in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Six Senses Koh Samui

Varstvo otrok, bar, sušilec za lase, internet, pralnica, masaža, poročno slavje, masaže, žar, sobarica, parkirišče, sef, večjezično osebje, restavracija, recepcija, portir, klimatizirani prostori, spa, sobna strežba, bazen.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Six Senses Koh Samui Koh Samui, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!