Terra21Terra21
Forgot password?

Six Senses Zil Pasyon

Možnosti nastanitve

Pasyon Villa z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila, z bazenom 200 m2, vam ponuja zaseben neskončni bazen, v velikosti 20 m2, veliko teraso z ležalniki in jedilno mizo, zaseben vrt z zunanjim tušem.

Hotels
5 star
Sejšeli
Félicité

Zil Pasyon je edino letovišče na Feliciteju, ki ne zaseda velikega območja otoka. Omenjen kot eden od satelitov La Digue, otok obkrožajo Grande Soeur, petite Soeur, Coco in Marianne in ponuja edinstveno otoško doživetje.

Namestitev
Six Senses Zil Pasyon vam ponuja 28 vil z bazenom in panoramskim pogledom. Lahko si najamete dve večji vili, ki vam zagotovita več zasebnosti med bivanjem na vašem rajskem otoku. Vile s tremi in štirimi spalnicami so najbolj varovana skrivnost, z navdihnjenim dizajnom, elegantnimi zaključki in dih jemajočim razgledom na Indijski ocean.

Restavracije in bari
Kuhinja odraža kulture, ki so na Sejšele prišle v zadnjih stoletjih – afriške, kitajske, francoske, angleške, indijske in kreolske. Tako resort ponuja tradicionalne jedi z dodatkom sodobnega. Uživajte v šefovi kuhinji, oceanski kuhinji, prepustite se vinski kleti Wine Vault ali pa se sprehodite do enega od barov Lakanbiz, Koko ali Islad Cafe.

Spa
Uživajte v spaju, ki vam ponuja pet vil – Rock, Cave, Ocean, Nature in Floating. Predajte se vilam v otoških barvah, teksturah in temah. Razvajajte se v bazenu, jogi, meditaciji ali pa se predajte wellnes ponudbi, ki je navdihnjena po lokalni in afriški negi. Prepustite se naravi otoka.

Aktivnosti
Preživite počitnice aktivno in se odpravite v naravo, opazovat živali in rastlinje. Naučite se kreolsko in se počutite kot domačin. Odpravite se s kajakom po vodi ali pa si privoščite sprehod po otoku. Morda vas bodo navdihnili ostali vodni športi ali pa boste navdih našli v opazovanju želv. Lahko pa se sprostite v fitnes centru

Ponudba in oprema namestitve Six Senses Zil Pasyon

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Six Senses Zil Pasyon Félicité, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!