Terra21Terra21
Forgot password?

Sofitel Legend Metropole Hanoi

Možnosti nastanitve

Soba Premium

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 32 m2, vam ponuja parket, sodobno kopalnico, zakonsko posteljo, televizor, internet.

 

Soba Grand Luxury

Največje število gostov:
3

Sobe, v velikosti 37 m2, se nahajajo med prvim in četrtim nadstropjem historičnega dela. Imajo dnevni prostor, kopalnico, zakonsko posteljo.

 

Soba Grand Premium

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 48 m2, vam ponuja dnevni prostor, zakonsko posteljo, razkošno kopalnico in pogled na opero. Soba je zvočno izolirana.

 

Hotels
5 star
Azija
Vijetnam

Luksuzni hote se nahaja v osrčju starega mesta. Uživajte v dediščini kolonialnega sveta z neoklasicističnim razkošjem in kančkom sodobnosti. Hotel uživa idealno lokacijo – bližine letališča in le nekaj korakov stran od znamenitosti kot je opera v kulturno bogati francoski četrti. Uživajte v luksuzu, ki vas bo očaral.

Nastanitev
Uživajte v razkošnih sobah in suitah, ki vam jih ponuja hotel. Sodobno opremljene sobe vas bodo razvajale s svojim udobjem. Odpotujte v preteklost in izberite sobe in suite zgodovinskem krilu, kjer so ohranili veličino preteklosti. Razvajajte se kot nikoli prej.

Restavracije in bari
Izberite eno izmed treh restavracij – Le Beaulieu vas bo navdušila s svojo francosko kuhinjo v osrčju Vietnama, Spices Garden, ki vam bo ponudil specialitete z lokalnimi začimbami, Angelina pa vam bo ponudila najboljše evropske specialitete. Podajte se v katerega izmed barov in si privoščite različne napitke.

SPA
Sprostite se ob masaži ali negi obraza. Rezervirajte si željen tretma, ki vam ga bodo v hotelu z veseljem priskrbeli.

Aktivnosti
Podajte se v fitnes in svoj oddih preživite aktivno. Zaplavajte v bazenu ali se odpravite na ekskurzijo z ladjo. Uživajte v raziskovanju mesta in njegove zgodovine.

Ponudba in oprema namestitve Sofitel Legend Metropole Hanoi

Fitnes, izleti, masaža, nega kože, restavracija, bar, bazen, recepcija, sobarica, sobna strežba, vodni športi, internet.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Sofitel Legend Metropole Hanoi Vijetnam, Azija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!