Terra21Terra21
Forgot password?

Soneva Jani

Možnosti nastanitve

Water retreat (1 spalnica)

Največje število gostov:
3

Prostori v vili so razporejeni v dveh nadstropjih, ima lasten bazen, ki je obkrožen z velikim prostorom za sončenje. Zraven prostorne glavne spalnice in spalnega prostora za otroke je na voljo tudi študijska soba, mini bar, kopalnica, garderoba, zunanji tuš in dnevni prostor, ki je idealen za počitek. V zgornjem nadstropju vas pričakuje jedilnica s strešno teraso in ukrivljenim vodnim toboganom, ki vas pripelje v morje.

Water retreat (2 spalnici)

Največje število gostov:
4

Z bazenom, katamaransko mrežo in dnevnim ležiščem ponuja dvoposteljna morska vila številne tropske možnosti za počitek.
V prvem nadstropju je prostorna spalnica, kopalnica, garderoba, zunanji tuš, mini bar, TV soba in otroški spalni prostor.
Druga spalnica se nahaja v zgornjem nadstropju, skupaj z dodatno garderobo, kopalnico, sedežno garnituro in jedilnico.

Water retreat (3 spalnice)

Največje število gostov:
6

Spodnje nadstropje ponuja glavno spalnico z garderobo, delovno sobo, kopalnico, bazen, katamaransko mrežo, zunanji tuš, dnevno ležišče, minibar, otroški spalni prostor ter spalnico za goste. V drugem nadstropju boste odkrili še eno spalnico, kopalnico, garderobo, sedežno garnituro, vodni tobogan in jedilnico s strešno teraso od koder je čudovit razgled na ocean.

Hotels
5 star
Maldivi
Noonu Atoll
950

Soneva Jani se nahaja v laguni Medhufaru na atolu Noonu, ki obsega pet otokov, od katerih je Medhufaru največji. Vrhunec otokov predstavlja več kot 5 kilometrov dolga zasebna laguna, ki obdaja otoke in vzbuja občutek miru. Do otoka lahko prispete s hidroplanom,
saj je od mednarodnega letališča Malé oddaljen približno 40 minut leta.

Nastanitev
Z dovršeno notranjostjo, izdelano iz naravnih materialov, so vse vile bogato opremljene. Imajo kopalnico na prostem s kadjo, prho in dostopom do prečudovite lagune. Odklopite svoje misli na zunanji terasi s sedežno garnituro in ležalniki.

Restavracije in bari
Kulinarična doživetja v Sonevi Jani so raznolika in nepozabna. Doživite nepozabne okuse v različnih kulturah in kuhinjah. Zraven prijetnih restavracij lahko uživate tudi v kulinaričnih doživetjih, kot so zasebna večerja ob laguni, izletniški piknik v slogu Robinson Crusoe, ekološka vrtna kosila in kuharski tečaji.

SPA
Spa Soneva Jani, se nahaja nad laguno, obdano z osupljivo turkizno vodo, ki je odlična izbira za učvrstitev zdravja, čistejše in sproščanje. Navdihnjeni boste za učenje novih veščin in spodbujeni k ponovnemu premisleku o načinu življenja s poudarkom na wellnessu.

Aktivnosti
Izbira doživetij na otoku je primerna za vse in vključuje vse, od sprehodov v naravi, spa doživetij do piknikov v prečudoviti naravi. Soneva Jani ponuja številne aktivnosti, vključno z vodnimi športi, potapljanjem, tenisom, opazovanje delfinov in kolesarjenjem po številnih poteh otoka.

 

Ponudba in oprema namestitve Soneva Jani

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Soneva Jani Noonu Atoll, Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!