Terra21Terra21
Forgot password?

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

Možnosti nastanitve

Družinska Suita z dvema spalnicama

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 60 m2 vam ponuja dve ločeni spalnici, kopalnico in teraso. Primerna za dve odrasli osebi in dva otroka ali štiri odrasle osebe in dva otroka.

Classic Studio z zasebnim bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Studio v velikosti 40 m2 vam ponuja zasebno teraso z bazenom, razkošno kopalnico, dnevni prostor in spalnico z zakonskim ležiščem in raztegljivi zofo.

Classic Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 40 m2 vam ponuja ločen dnevni prostor, spalnico z zakonskim ležiščem, razkošno kopalnico in teraso z vrtnim pohištvom.

Soba Classic

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 29 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, raztegljivo zofo, zasebno teraso in razkošno kopalnico.

Hotels
5 star
Grčija
Kreta
Thesi Nissi, Ag. Nikolaos 721 00, Grčija

Letovišče St. Nicolas Bay je luksuzno letovišče, namenjeno prebujanju duha in prebujanju čutov. Sredozemskega značaja, to čudovito letovišče na Agios Nikolaosu na Kreti mojstrsko združuje vse elemente popolnosti, zračen in sodoben dizajn, legendarno kretsko gostoljubnost in kulinariko, najsodobnejše objekte in brezhibno postrežbo ter široko paleto luksuznih nastanitev.

Nastanitev
Uživajte v sodobno opremljenih sobah in suitah. Razkošne terase s pogledom na morje in zasebni bazeni ter jacuzziji. Prepustite se udobju in vsemu kar potrebujete. Enostavno uživajte.

Restavracije in bari
Gostje v zalivu St. Nicolas na Kreti uživajo v visoki ravni storitev in neprekosljivi kulinarični ustvarjalnosti v petih restavracijah in dveh barih. Inovativna kretska kuhinja uporablja najboljše lokalne sveže sestavine, pripravljene na navdihujoče različne načine z uporabo deviškega oljčnega olja. Ko se obrok konča, se noč šele začne z živo glasbo, sproščenim vzdušjem in vašo izbiro poletnih pijač Cool.

SPA
Spa Poseidon v hotelu St. Nicolas Bay na Kreti predstavlja prizadevanja za ustvarjanje resnično sproščujoče in poživljajoče izkušnje, zasnovane tako, da ustreza vsem vašim čutom. Sprostite se v pestri izbiri tretmajev.

Aktivnosti
Opravite se v hotelski fitnes in ostanite aktivni, prepustite se vodnim športom ali pa preprosto uživajte ob bazenu ali na plaži.

Ponudba in oprema namestitve St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

Klimatizirani prostori, restavracija, bar, bazen, plaža, fitnes, zasebni bazeni, mini bar, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas Kreta, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!