Terra21Terra21
Forgot password?

Sugar Beach Resort Mauritius

Možnosti nastanitve

Premium Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Ponuja vam zakonsko posteljo in raztegljivo zofo, kopalnico s kopalno kadjo, tušem, dve ločeni toaleti, teraso z vrtnim pohištvom.

Soba Premium na plaži

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba vam ponuja zakonsko ležišče ali ločeni ležišči, kopalnico s kopalno kadjo, teraso z vrtnim pohištvom in neposrednim izhodom na plažo.

Hotels
5 star
Mauricij
Belle Mare
Flic En Flac Beach, Mauritius

Impozantna in impresivna, elegantna plaža s petimi zvezdicami se razprostira ob soncu obsijanem, zaščitenem zalivu Flic-en-Flac, obrobljenem s kristalno vodo, urejenimi vrtovi in ​​eno najbolj slikovitih plaž na otoku. Letovišče v slogu plantaž mojstrsko uravnoteži bogastvo starega sveta s sodobnim udobjem in ponuja panoramski pogled na sončni zahod nad oceanom. Sugar Beach Mauritius danes priča o estetiki kolonialnih posesti v preteklih časih in ponuja razkošno zatočišče družinam in parom, ki iščejo popolne počitnice v raju.

Namestitev
Resort vam ponuja sodobno opremljene sobe in suite. Uživajte v edinstvenih razgledih in elegantno opremljenih namestitvah.

Restavracije in bari
Uživajte v eni izmed treh restavracij. Glavna restavracija vam ponuja neverjetne zajtrke in večerje, medtem ko vas ostali peljeta na popotovanje lokalnih in svetovnih okusov. Odpravite se v bar in uživajte ob napitkih.

SPA
Prepustite se tretmajem in sprostite ob masaži, negi obraza ali telesa. Narava, ki vas obdaja vam bo omogočila popolno sprostitev.

Aktivnosti
Odkrijte okolico, odigrajte igro golfa ali pa se odpravite na izlet ali katero izmed športnih aktivnosti.

Ponudba in oprema namestitve Sugar Beach Resort Mauritius

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Sugar Beach Resort Mauritius Belle Mare, Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!