Terra21Terra21
Forgot password?

Sun Gardens Dubrovnik

Možnosti nastanitve

Rezidenca z dvema spalnicama

Največje število gostov:
5

Rezidenca vam ponuja 85 m2 in je primerna namestitev za 5 oseb. Ponuja vam dve razkošni spalnici, dnevni prostor, jedilnico, kuhinjo, razkošno kopalnico in terase.

Suita Club

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 68 m2 ponuja razkošno spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, razkošno teraso s pogledom na morje in sobo z enojnim ležiščem.

Soba Club

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 34 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico in balkon s pogledom na morje.

Hotels
5 star
Hrvaška
Dubrovnik
Na moru 1, 20234, Dubrovnik, Hrvaška

Privoščite si počitnice v Sun Gardens Dubrovnik. Poiščite popoln dom stran od doma v eni od hotelskih sob, luksuznih apartmajev ali zasebnih rezidenc sredi očarljivega mediteranskega vrta.

Nastanitev
Elegantna in prostorna nastanitev bo idealen dom stran od doma, sredi bujne narave, nekaj metrov stran od vabljive jadranske obale. Izbirajte med hotelsko sobo, apartmajem ali zasebno rezidenco in pustite, da se začnejo prave mediteranske počitnice.

Restavracije in bari
Odkrijte izvrstne restavracije Sun Gardens Dubrovnik s kombinacijo dalmatinskih, sredozemskih, mednarodnih in fuzijskih kulinaričnih doživetij. Kosilo v eni od restavracij v Sun Gardens Dubrovnik ponuja mešanico dalmatinskih, sredozemskih in mednarodnih kulinaričnih doživetij. Uživajte v značilnih jedeh z odprtim pogledom na morje in bujno, dišečo naravo.

SPA
Razkošen in nagrajen Spa Center je namenjen trenutkom popolne razvajanja. Potovanje transcendence in miru, ki ga uteleša mešanica starodavne in sodobne terapevtske umetnosti, tako navdihujoče kot sam Jadran.

Aktivnosti
Izzovite se in ostanite aktivni med bivanjem. V letovišču lahko izbirate med veliko ponudbo vodnih športov, notranjih in zunanjih aktivnosti.

Ponudba in oprema namestitve Sun Gardens Dubrovnik

Klimatizirani prostori, restavracije, bari, zunanji bazen, notranji bazen, fitnes, tenis, vodni športi, nogomet, tek, spa, televizor internet.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Sun Gardens Dubrovnik Dubrovnik, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!