Terra21Terra21
Forgot password?

The Brando Private Island

Možnosti nastanitve

One Bedroom Beachfront Villa

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 96 m2, vam ponuja tri sobe, glavno spalnico, dnevno sobo z udobnimi naslonjači in zofo ter medijsko sobo. Zunaj se nahaja zaseben bazen.

 

Two Bedroom Beachfront Villa

Največje število gostov:
4

Vila, v velikosti 168 m2, ponuja tri sobe, glavno spalnico, dnevno sobo z naslonjači in zofo in medijsko dobo. Vila z dvema spalnicama, ima dve identični spalnici, eno nad drugo.

 

Hotels
5 star
Oceania
Tetiaroa Island

Brando je edinstveno luksuzno letovišče na čudovitem zasebnem otoku Tetiaroa francoske Polinezije – atolu, sestavljenem iz ducata manjših otokov, ki obkrožajo penečo laguno. Brando ponuja brezskrbno razkošje sredi neokrnjene narave. Z dostopom do otoka, z zasebnim letalom, letovišče ponuja petintrideset vil na plaži. Vse je zasnovano tako, da doživite polinezijski način življenja in kulture.

Namestitev
Uživajte v eni izmed petintridesetih vil, ki vam ponujajo neposreden dostop na plažo, vse vile so opremljene in zgrajene tako, da se zlijejo z okolico. Prepustite se razvajanju v vilah, dnevnih prostorih, jedilnica in razkošnih spalnicah ter kopalnicah.

Restavracije in bari
Restavraciji predstavljata polinezijske jedi, fuzijo vzhod/zahod in klasično francosko kuhinjo, ki jih je oblikoval kuhar Cedrik Ollivault. Uživali boste v najbolj svežih sestavinah, ki vam jih ponuja otok. Razvajajte se v najnovejši restavraciji Nami, ki vas bo popeljala v svet japonskih okusov. Privoščite si kavo ali kaj hladnega na plaži v Beachcomber Cafe.

SPA
Spa Varua Te Ora je edinstveno svetišče miru, nameščeno na ribniku v osrčju atola. Varuau, kar pomeni duša, ohranja tradicijo kraljeve družine, ki se je sem umaknila, da bi se sprostila in se prepustila lepotnim ritualom. Uživajte v lepotnih tretmajih, parni sobi, slapu ter Fare Manu, ki počiva med krošnjami in vam nudi nepozabno doživetje.

Aktivnosti
Aktivno preživite svoj oddih in se odpravite kolesarit, opazovat ptice, snorklat ali se potapljat. Pojdite okrog otoka s kanujem, kajakom. Uživajte na vsakem koraku otoka.

Ponudba in oprema namestitve The Brando Private Island

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Brando Private Island Tetiaroa Island, Oceania

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!