Terra21Terra21
Forgot password?

The Chedi Muscat

Možnosti nastanitve

Soba Serai Superior

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 33 m2, vam ponuja pogled na morje, vrt ali gore. Nahaja se v stranskem krilu. V njej najdete posteljo king velikosti in zofo.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 39 m2, vam ponuja pogled na vrtove ali gorovje. V njej najdete posteljo king velikosti in zofo.

 

Chedi Club Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 62 m2, vam ponuja posteljo king velikosti, balkon ali teraso. Suita lahko sprejme dve odrasli osebi in dva otroka. V kopalnici se nahaja tuš in ločena toalet in bide, dva umivalnika, dve omari. Vključuje prevoz iz/na letališče.

 

Deluxe Club

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 39 m2 in terasa, v velikosti 13 m2, vam ponuja posteljo king velikosti, tuš, vodni vrt in pogledom na vrt.

 

Hotels
5 star
Oman
Muscat

Kjer se veličastne gore srečajo s svojim odsevom v morju, se dviguje Chedi Muscat, sredi urejenih vrtov in vam tako ponuja 158 sob in vil. V njem lahko uživate zgolj na oddihu ali na vašem poslovnem potovanju. Prepustite se šestim restavracijam, azijskemu spaju, bazenom, zdravilnemu klubu ter prostorih za poslovne obiske. Predajte se razkošju na vsakem koraku.

Namestitev
Pogledi na morje in gorovje se vam ponujajo iz 158 apartmajev in sob. S svojo prostornostjo in udobnostjo, vas bodo popeljale na panoramski razgled na vrt ali zaliv. Vse sobe Deluxe Club, Deluxe Club Terrace in Chedi Club Suite omogočajo zaseben dostop do klubskega salona. Uživajte v ugodnostih, ki vam jih ponujajo sobe in apartmaji.

Restavracije in bari
Šest restavracij in dva salona obsegajo svetovno kuhinjo in vina, od Sredozemlja in Bližnjega vzhoda do Azije in Indije. Priznan japonski notranji oblikovalec Yasuhiro Koichiiz Design Studio SPIN je The Restaurant opremil popolnoma azijsko z elementi Omana. Te večkrat nagrajene restavracije ponujajo izvirnost svetovne kuhinje, njihova preprosta imena pa predstavljajo pestrost jedilnih listov. Tako uživajte v The Restaurant, The Beach Restaurant, The Arabian Courtyard, The Serai Pool Cabana, The Long Pool Cabana in The Lobby Lounge.

SPA
Sprostite se v enem najboljših spajev v regiji. Spa vključuje vzhodno filozofijo z azijskimi, orientalskimi obredi in ponuja veliko lepotnih ritualov, ki slonijo na holističnih pristopih in aromaterapijo ter zelišči.

Aktivnosti
Bodite aktivni v fitnesu, pridružite se zdravilnemu klubu in se posvetujte o zdravih načinih življenja ali pa preprosto obiščite znamenitosti mesta.

Ponudba in oprema namestitve The Chedi Muscat

Spa, trgovina s spominki, časopis, kavarna, limuzina, sobna postrežba, internet, klimatizirani prostori, konferenčna dvorana, likalna deska, portir, izleti, pralnica, sušilev za lase, plaža, prigrizki ob bazenu, varsto otork, nakupovanje, masaže, poročna slavja, savna, parna kopel, kava v preddverju, igrišče za tenis, sobarica, dvigalo, bari, prostor za prtljago, otroški programi, večjezično osebje, restavracije, sef.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Chedi Muscat Muscat, Oman

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!