Terra21Terra21
Forgot password?

The Faena Hotel Miami Beach

Možnosti nastanitve

Soba Skyline

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 38 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, mesto za poslovne uporabnike, počivalniki, garderoba walk-in in televizor z ravnim zaslonom.

 

Soba Premier s pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 52 m2, vam ponuja najboljšo lokacijo v zgornjih nadstropjih hotela z elegantno opremljenim balkonom in nepozabnim pogledom na ocean. Uživajte v zakonski postelji in razkošni kopalnici.

 

Junior Suite s pogledom na plažo

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 70 m2, vam ponuja razkošno namestitev, balkon z elegantno sedežno garnituro, zakonsko posteljo, dnevni prostor in razkošno kopalnico.

 

Junior Suite s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 69 m2, vam ponuja dnevni prostor in ekskluzivni dizajn in panoramski pogled na ocean. Uživajte v zakonski postelji in razkošni kopalnici.

 

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Miami Beach

Hotel vas bo očaral s svojo zasnovo Art Deco in veličastnostjo svojih prostorov. Uživajte v razkošni ponudbi, odlični hrani. Naj vas hotel s svojim gledališčem očara. Uživajte v nočnih spektaklih, naj bodo vaša pričakovanja presežena. Uživajte v peščenih plažah in sončnem vremenu.

Nastanitev
Stopite v sobe in suite, ki zamegljujejo meje med sanjami in resničnostjo. Čudovita dežela barv, glamurja in udobja, ki vam bo razširila obzorja domišljije. Odpočijte se v svojem zavetju izbrane namestitve , kjer vas bo sonce, svež zrak, morje in storitev prevzela.

Restavracije in bari
Predajte se raznolikim gurmanskim užitkom hotela. Bar Faena Theater vam bo ponudil raznolike napitke kot tudi doživetja nastopov in zabave. Saxony bar vas bo z DJ-jem popeljal v zabavne noči polne doživetij. Tree of Life bar vam ponuja uživanje zunaj s pestro izbiro napitkov. Uživajte v restavraciji Gitano at Casa Faena, kjer vam ponujajo tradicionalno mehiško hrano, obiščite restavracijo Los Fuegos, kjer boste uživali v dobrotah priznanega kuharja. Pao by Paul Qui vas bo razvajaj z moderno azijsko hrano, restavracija Veranda pa vas bo navdušila z bogato ponudbo zajtrka.

SPA
Zdravilna hiša Tierra Santa, ki se nahaja v tretjem nadstropju hotela, vam ponuja enega največjih hamamov, skupaj z tretmaji zdravljenja telesa in tehnološko naprednimi tretmaji obraza z uporabo linij Naturopathic in Biologique recherce. Predajte se razvajanju.

Aktivnosti
Uživajte v zunanjem bazenu ali zasebni plaži hotela. Odpravite se v hotelski fitnes in si najemite osebnega trenerja. Poskusite katerega od vodnih športov ali pa se podajte na raziskovanje mesta.

Ponudba in oprema namestitve The Faena Hotel Miami Beach

internet, parkirišče, varstvo otrok, sestanki, fitnes, spa, bazen, plaža, klimatizirani prostori, wi-fi, najem avtomobila, televizor, savna.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Faena Hotel Miami Beach Miami Beach, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!