Terra21Terra21
Forgot password?

The Kahala Hotel & Resort

Možnosti nastanitve

Soba s pogledom na laguno

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 50 m2, vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni ležišči, balkon s pogledom na laguno z delfini ter raskošnko kopalnico.

 

Scenic Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 105 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, dnevni prosotor, balkon in pogled na golf ali ocean.

 

Kahala Kai Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 110 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, dnevni prostor in pogled na ocean.

 

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Havaji

Od oprtja leta 1964, je The Kahala Hotel gostil svetovne voditelje in zvezdnike. S svojo elegantno storitvijo, zavidljivim udobjem in popolno lokacijo je hotel v svoji petdeset letni zgodovini pobral mnogo nagrad in priznanj. Uživajte v luksuzu, ki si ga zaslužite.

Nastanitev
Sobe in suite vas bodo vzele v svoj objem takoj, ko se prispete. Ponujajo vam privlačno udobje, elegantne zaključke, razkošne kopalnice in izbiro pogleda na slikovito laguno z delfini ali popolnega pogleda na ocean. Uživajte v najboljši opremi, ki vam omogoča popolno sprostitev. Uživajte na zasebnih balkonih in terasah ter se predajte sončnim žarkom in sproščanju.

Restavracije in bari
Večkrat nagrajena kuhinja v hotelu pod vodstvom kuharja Jonathana Mizukamija, vključuje pestro izbiro trendov v restavracijah, ki vam jih ponujajo. Hoku’s vas bo očaral z lokalno hrano, Plumeria Beach House vas bo razvaja s svežo ponudbo skozi ves dan. Obiščite The Veranda in si privoščite opoldanski koktajl in nepozaben prigrizek, Seaside Grill pa vas bo razvajal z morskimi jedmi, sendviči in vinom.

SPA
Dobrodošli v svojo zasebno suito, v suito, ki vas bo razvajala z lokalnimi in svetovno priznanimi tretmaji. Prepustite se razvajanju v dvoje, zasebni masaži, negi kože ali zgolj uživanju v eni izmed kopeli.

Aktivnosti
Odpravite se v fitnes in si najemite osebnega trenerja ali pa se predajte vadbi joge. Z družino se odpravite na opazovanje delfinov. Izberite izmed pestre izbire animacij za otroke, odpravite se na sprehod ali pa uživajte ob sončnih dneh na plaži.

Ponudba in oprema namestitve The Kahala Hotel & Resort

Poslovni center, zunanji bazen, portir, internet, klimatizirani prostori, ljubljenčki dobrodošli, prostor za piknik, spa, masaže, poročno slavje, savna, pralnica, brezplačen prevoz, bankomat, bar, večjezično osebje, sef, restavracija, otroški program, dvigalo, frizer.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Kahala Hotel & Resort Havaji, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!