Terra21Terra21
Forgot password?

The Legian Bali

Možnosti nastanitve

Villa

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 400 m2, vam ponuja zasebni bazen, zakonsko posteljo, pogled na vrt, kopalnico s kopalno kadjo, butletrja.

 

Studio Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 99 m2, vam ponuja, zakonsko posteljo, balkon, ločeno kopalnico s tušem.

Deluxe Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 110 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, balkon s pogledom na ocean, dnevni prostor z jedilnico, kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

 

Hotels
5 star
Indonesia
Bali

Prepustite se sanjski beli plaži, ki vas bo pričakala. Doživite najboljše, kar vam ponuja Bali. Uživajte v soncu, ki vas bo razvajalo v razkošju sodobno zgrajenih zasebnih vil. Košček raja na zemlji vas bo očaralo. Prepustite se luksuzu, ki vam ga ponujajo.

Nastanitev
Ta edinstven kraj vam ponuja paleto možnosti za popolno tropsko življenje. Ujamite vsak sončni žarek in se prebudite v enem od sedeminšestdesetih apartmajih in vilah. Uživajte neposredno na plaže in stopite na zasebno teraso svoje namestitve. Ali potujete v paru ali z družino in prijatelji – tukaj boste našli vse, kar potrebujete. Uživajte v vilah in sodobni arhitekturi, ki vam bodo pričarale nepozabne počitnice.

Restavracije in bari
Uživajte v panoramskem razgledu Indijskega oceana. Prepustite gurmanskim užitkom sodobne francoske kuhinje in tradicionalne azijske. Uživajte vs veži, sezonski in lokalni hrani, ki vam jo ponujajo. V The Restaurant vam ponujajo a la cart jedi, ki vas bodo očarale, v Pool Bar vas bodo okrepčali z manjšimi prigrizki in v neverjetni The Ocean Champagne Bar vas bodo postregli z vrhunskim šampanjcem in kaviarjem. Za bolj zahtevne goste pa vam ponujajo obedovanje v ekskluzivnem The Club Lounge.

SPA
S pogledom na zasebno plažo in mirno lokacijo vas pričakuje South Garden. Prepustite se terapijam, ki so sestavljene iz tradicionalnih indonezijskih ritualov. Uživajte v masažah, negi kože in drugih posebnih tremajih. Po želji se lahko tretmjem predate v zasebnosti svoje namestitve.

Aktivnosti
Preživite oddih aktivno in se skupaj s trenerjem odpravite v fitnes. Izberite med pestro izbiro vodnih športov, spoznajte naravo in živalski svet. Potopite se v morske globine in odkrijte kaj skriva morje. Enostavno uživajte na plaži in se sprostite.

Ponudba in oprema namestitve The Legian Bali

Recepcija, fitnes, spa, bazen, vodni športi, izleti, luksuzna namestitev, restavracija, bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Legian Bali Bali, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!