Terra21Terra21
Forgot password?

The London West Hollywood Hotel

Možnosti nastanitve

Royal Vista Suite

Največje število gostov:
2

Suita se nahaja v zadnjem nadstropju hotela in vam ponuja panoramski pogled na Los Angele in griče Hollywooda. Suita, v velikosti 68 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor s sedežno garnituro, naslonjači in televizorjem, marmorno mizo za poslovne obveznosti, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, Soba vključuje brezplačni zajtrk.

Vista Suite 2

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita, v velikosti 68 m2, vam ponuja dve ločeni ležišči, dnevni prostor s sedežno garnituro in televizijsko opremo, garderobo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem. Soba vključuje brezplačni zajtrk.

Vista Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 68 m2, vam ponuja nepozaben razgled na Los Angeles in griče Hollywooda. V suiti najdete zakonsko posteljo, dnevni prostor s sedežno garnituro in televizijsko opremo, garderobo, luksuzna kopalnica s kopalno kadjo in tušem. Soba vključuje brezplačni zajtrk.

London Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 68 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor s sedežno garnituro, garderobno omaro z ogledali, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem. Soba vključuje brezplačni zajtrk.

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Los Angeles

The London West Hollywood se nahaja na križišču Beverly Hillsa in osrednjega Los Angelesa. Uživajte v umirjeni oazi, ki vam ponuja sodobno razkošje. Eden izmed najboljših hotelov vam ponuja brezhibno storitev in neprimerljivo udobje, ki bo ustvarilo resnično nepozabno izkušnjo.

Nastanitev
Neprimerljiva nastanitev vas bo osupnila. Poglobljenost v prostornost suit, prefinjenega okusa in kalifornijskega »kul« stila. Suite, ki jih je obnovil David Collins studio, vam postrežejo z udobjem in dih jemajočimi razgledi. Sodobno razkošje, postavljeno na prehod enega najbolj živahnih mest, je zasnovano za najbolj zahtevne goste.

Restavracije in bari
Umeščen v osrčje južne Kalifornije, vam hotel ponuja samopostrežne evropsko navdihnjene zajtrke v prenovljeni restavraciji Boxwood. Brepustite se baru London tea, ki vam bo postregel z najboljšimi londonskimi čaji, London bar vas bo razvajal z izbiro svetovnih  napitkov in vas zabaval. Boxwood restavracija, pa vam bo zraven zajtrkov ponudila tudi gurmanske opoldanske in popoldanske obroke.

SPA
Obiščite Aura Studio in se potopite v svet joge ali meditacije. Obiščite hotelski fitnes, ki vam bo ponudil najsodobnejšo opremo. Najemite si osebnega trenerja, ki vam bo pripravil zvezdniški trening. SPA vam ponuja tudi  regenerativne pohode v bližnjo okolico in griče čudovitega Los Angelesa.

Aktivnosti
Uživajte z vso družino in si privoščite aktivnosti, ki vam jih ponuja hotel. Odpravite se na streho hotela in uživajte v bazenu. Pojdite po poteh slavnih in si oglejte njihove domove. Lahko pa se preprosto odpravite na sprehod po mestu in uživate v nakupovanju.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Ponudba in oprema namestitve The London West Hollywood Hotel

Poslovni center, recepcija, bankomat/banka, bar, kavarna, restavracija, konferenčni prostori, prostori za kajenje, kemična čistilnica, pralnica, dvigalo, brezplačen internet, brezplačen zajtrk, spa, časopis, frizerski salon, hišni ljubljenčki so dovoljeni, poročna slavja.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The London West Hollywood Hotel Los Angeles, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!