Terra21Terra21
Forgot password?

The Oberoi Bali

Možnosti nastanitve

Soba Lanai

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 55 m2, vam ponuja, razgled na morje ali vrt, zasebno teraso z jedilnico, kopalnico s kopalno kadjo, spalnico z zakonsko posteljo. Locirana v zasebnem vrtu.

 

Luxury Villa z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 200 m2, vam ponuja zaseben bazen, paviljon z jedilnico, balkon z razgledom na morje. Spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s copati, brisačami, haljami in brezplačno kozmetiko. Lahko se spočijete na zunanji postelji.

 

Royal Hibiscus Villa z bazenom

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Vila, v velikosti 200 m2, vam ponuja zasebni bazen, dnevni prostor, kuhinjo in dve spalnici. Razkošna kopalnica vam ponuja copate, kopalne plašče, kozmetiko. Na terasi se lahko spočijete na vrtni garnituri.

 

Hotels
5 star
Indonesia
Bali

The Oberoi Bali se razprostira na petnajstih hektarjih tropskih gozdov. Uživajte v edinstvenem luksuznem hotelu na Baliju. Postavljen na tla prepletena z ostanki tradicionalnih templjev vam ponuja neverjetno izkušnjo amfiteatra, zasebnih jedilnih prostorov in edinim lokalnim prizoriščem za redke balijske plesne spektakle.

Nastanitev
Sprostite se v udobju svoje vile, ročno izdelane postelje. Potopite se v edinstveno marmorno kopalno kad. Uživajte v svoji zasebnosti in udobju ter s svoje zasebne terase vdihnite sončne žarke in morje.

Restavracije in bari
Uživajte v kavarni Frangipani, ki vas bo vsako jutro postregla z zajtrkom na terasi. Kura Kura vas bo očara z indonezijsko, azijsko in svetovno kuhinjo. Uživajte v tematsko obarvanem večeru v Amfiteatru, kjer vas bo razvajal samopostrežni bife. Prepustite se koktajlom, pijačam in prigrizkom v baru Kayu, od koder boste lahko opazovali Indijski ocean.

SPA
Uživajte v Oberoi spa, kjer vas pričakujejo z odličnimi masažami in tretmaji za nego kože. Uživajte v naravni kozmetiki in se prepustite terapevtskim rokam.

Aktivnosti
Preživite oddih aktivno in se s trenerjem podajte v fitnes. Izberite katerega izmed vodnih športov in uživajte. Podajte se na odkrivanje okolice in živalskega sveta. Skupaj z otroki preživite dan poln aktivnosti, ki so pripravljene samo za njih.

Ponudba in oprema namestitve The Oberoi Bali

Sef, portir, izleti, večjezično osebje, zdravnik, internet, izposoja avta, parkirišče, bar, restavracija, menjalnica, prostor za plese, klimatizirani prostori, prevoz iz/na letališče, konferenčni prostori, tenis igrišče, bazen, savna.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Oberoi Bali Bali, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!