Terra21Terra21
Forgot password?

The Oberoi Lombok

Možnosti nastanitve

Luxury Pavilion

Največje število gostov:
2

Namestitev, v velikosti 60 m2, vam ponuja pogled na tropske vrtove, zasebno teraso, spalnico, prostor za sedenje, razkošno kopalnico.

 

Royal Villa z bazenom

Največje število gostov:
4

Vila, v velikosti 375 m2, vam ponuja razgled na ocean, luksuzno spalnico in dnevni prostor, zunanji paviljon z jedilnico, zasebni bazen, vrt.

 

Luxury Villa z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 255 m2, vam ponuja zaseben bazen, paviljon z jedilnico, balkon, spalnico, dnevni prostor, kuhinjo.

 

Hotels
5 star
Indonesia
Lombok

Prepustite se čudovitemu zalivu Medana, z ekskluzivnim dostopom do plaže in pogledom na sončni zahod, vulkansko goro Agung, Oberoi, Lombok. Uživajte v edinstvenem hotelu v tej regiji, edinstvenih vrtovih ter avtohtonih sortah rastlinja. Uživajte v luksuzu, ki vam ga ponujajo in se predajte soncu.

Nastanitev
Uživajte v zasebnosti svoje vile, ki je postavljena med kamniti steni in vam omogočata varno zavetje uživanja. Stopite na teraso in se navžijte sončnih žarkov in morja. Izberite vilo z zasebnim bazenom in se potopite v sanjski svet. Uživajte v zračnih prostorih in marmornih kopalnicah.

Restavracije in bari
Uživajte v luksuzu okusov. Prepustite se zračnim, odprtim jedilnicam na robovih letovišča, ki vas bodo očarale. Prepustite se mediteranski kulinariki, lokalnim dobrotam in lokalni kavi. Ob večerih uživajte v živi lokalni glasbi in bodite očarani. V restavraciji Lumbug vas pričakuje čudovita mešanica lahkotnosti in elegance, kjer vam bodo ponudili azijsko in mednarodno kuhinjo.

SPA
Večkrat nagrajeni spa vam ponuja tradicionalne balijske, azijske in strokovne tretmaje. Prepustite se masaži in negi kože. Uživajte v paviljonih zdravja ali pa si masažo privoščite v zasebnosti svoje ekskluzivne namestitve.

Aktivnosti
Preživite svoje počitnice aktivno in se podajte potapljat, kjer boste odkrili skriti morski svet. Zaplavajte v bazenu, odpravite se na igro tenisa ali pa se ga naučite igrati, odigrajte igro kroketa. Izberite med pestro izbiro vodnih aktivnosti in si ustvarite nepozabne počitnice.

Ponudba in oprema namestitve The Oberoi Lombok

Recepcija, sobna strežba, varovanje, prevoz iz/na letališče, varstvo otrok, bar, žar, izposoja koles, parkirišče, kavarna, menjalnica, sobarica, prostori za kajenje, pralnica, družinske sobe, internet, časopis, restavracija, salon, fitnes, vrt, bazen, spa, vrt.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Oberoi Lombok Lombok, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!