Terra21Terra21
Forgot password?

The Okura Prestige Bangkok

Možnosti nastanitve

Sobe Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 42 m2, vam ponuja pogled na mesto, delovno mizo, televizor, USB polnjenje, zakonsko posteljo, garderobo, kopalnico s tušem, kopalno kadjo.

 

Soba Prestige Club

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 65 m2, se nahaja v 34 nadstropju in vam ponuja panoramski razgled, luksuzno kopalnico, zakonsko posteljo, veliko naravne svetlobe.

 

Deluxe Suite

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 65 m2, vam ponuja dve ločeni postelji, dnevni prostor, kopalnico. Opremljena z razkošnimi pridatki – delavno mizo, LCD televizorjem, internetom, USB polnjenjem

 

Hotels
5 star
Tajska
Bangkok

Hotel Okura Prestige Bangkok je eleganten, luksuzen in sodoben hotel s petimi zvezdicami, ki leži v osrčju glavnega mesta Tajske. Hotel združuje neprimerljivo raven udobja, topline in šarma, povezanih s pristno Tajsko gostoljubnostjo.

Nastanitev
Vseh dvesto štirideset apartmajev uživa v impresivnem pogledu na nebo Bangkoka skozi impresivna hotelska okna. Sobe vas bodo navdušile z vsem kar potrebujete – ne glede na to ali potuje poslovno ali za sprostitev. Izberite med desetimi kategorijami namestitve.

Restavracije in bari
Izkusite nepozabne pristne okuse in preizkusite sodobno kuhinjo v treh hotelskih restavracija, ki vključuje japonsko restavracijo Yamazato, restavracijo Micheline Plate, francosko kuhinjo z japonskimi vplivi v restavraciji Elements z Michelinovimi zvezdicami s pestro izbiro azijskih in zahodnih jedi in celodnevne jedilnice Up & Above.

SPA
Spa Okura vas bo osupnil. Vzpostavite svoje ravnovesje in se pomladite s tretmaji, ki vas bodo sprostili. Prepustite se masaži v dvoje ali pa sami odkrijte nove tehniko vašega ravnovesja.

Aktivnosti
Odpravite se v 25 nadstropje in uživajte v neskončnem bazenu in kavi. Odpravite se v fitnes in preživite svoj oddih aktivno ali pa si najemite osebnega trenerja. Odkrivajte mesto in si privoščite nakupovanje.

Ponudba in oprema namestitve The Okura Prestige Bangkok

Televizor, upravljanje na dotik, internet, USB polnjenje, delovna miza, mini bar, kopalnica, egipčanski bombaž.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Okura Prestige Bangkok Bangkok, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!