Terra21Terra21
Forgot password?

The Quin

Možnosti nastanitve

Suita

Največje število gostov:
2

Suita,v velikosti 50 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, ločen dnevni prostor, pogled na šesto avenijo. V sobi prav tako najdete prostor za službene obveznosti, prostor za prtljago, garderobno omaro ter kopalnico s tušem in ločeno kopalno kadjo.

Soba Deluxe plus

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 28 m2, vam ponuja francosko posteljo, pogled na mesto ali dvorišče. Ponuja vam prostor za dnevno preživljanje časa, televizor z ravnim zaslonom, kopalnico s tušem, garderobno omaro in prostor za prtljago.

Soba studio Delux

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 27 m2, vam ponuja pogled na mesto ali dvorišče. Uživajte v zakonski postelji, kopalnico tušem ter prostor za sedenje. V sobi najdete televizor z ravnim zaslonom, sef, garderobno omaro, mini bar, prostor za prtljago.

Hotels
5 star
Združene države Amerike
New York

Dve ulici od Centralnega parka in nekaj korakov od dvorane Carnegie, se nahaja hotel Tge Quin. Uživajte v idealni lokaciji, za raziskovanje Manhattna. Naj vas interaktivnost hotela in jutranji vrvež prevzameta. Uživajte v storitvah, ki vam jih ponuja hotel.

Nastanitev
Podajte se v miren umik Centralnega parka in se prepustite eni izmed 208 sob in suit. Sobe vam nudijo prostornost in premišljeno zasnovo, pogled na mesto in sodobno opremo. Prepustite se zgodovini stavbe s sodobnim dizajnom. Prepustite se sodobnemu udobju na vsakem koraku.

Restavracije in bari
Odpravite se v hotelsko restavracijo Wayfarer, kjer gre za tipični ameriški žar na Manhattnu. Tukaj lahko uživate v klasičnem ameriškem meniju, kjer boste uživali v prečudoviti okolici.

SPA
V samem hotelu se SPA ne nahaja, vendar v bližini hotela najdete Skin SPA New York, ki vam ponuja nego obraze, nego telesa, masaže, posebno nego kože Thom Elzner. Prepustite se užitkom bližnjega SPA-ja.

Aktivnosti
V hotelu najdete fitnes, kjer lahko najamate osebnega trenerja, če ste v mestu službeno ima hotel odlične prostore za sestanek. Odpravite se na Manhatten in pojdite nakupovat ali pa se enostavno sprehodite po Centralnem parku.

Ponudba in oprema namestitve The Quin

Klimatizirani prostori, prostori za sestanek, bar, prijazno invalidom, fitnes, internetni dostop, dvigalo, nekadilske sobe, restavracija, parkirišče, 24 urna sobna strežba, pralnica, večjezično osebje, prijazno o hišnih ljubljenčkov, portir, sef, fitnes trener.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Quin New York, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!