Terra21Terra21
Forgot password?

The Ritz-Carlton, Abama

Možnosti nastanitve

Junior Suita

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 65 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, kopalnico in teraso.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 50 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kopalno kadjo in razkošen balkon.

Imperial Suita

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 950 m2 vam ponuja dnevni prostor, zasebno jedilnico, dve spalnici z zakonskimi ležišči, dve zasebni kopalnici, veliko teraso z vrtnim pohištvom in bazenom.

Hotels
5 star
Španija
Tenerifi
Ctra. General, 47, 38687 Guía de Isora, Santa Cruz de Tenerife, Španija

Znamenita destinacija in pionir v svoji sodobni luksuzni dediščini na otoku Tenerife, The Ritz-Carlton, Abama prvaki Tenerife-lux iz svojega ikoničnega sloga in arhitekture, vrhunskih nastanitev, prvovrstnih objektov do izkustvenega razkošja, ki ga kurirajo gostje.

Namestitev
Razkošna nastanitev nudi prilagodljivo izbiro za vsakega gosta. Razkošni balkoni ali terase. Nova Villa Club je zasnovan v butičnem slogu in nudi sobe in apartmaje v zasebnem okolju, primernem za pare, družine ali večje skupine. Znamenita Citadela ponuja luksuzne sobe in apartmaje.

Restavracije in bari
Prepustite se kulinaričnim razvajanjem v restavracijah z Michelinovo zvezdico. Abama Kabuki vam ponuja Michelinovo izkušnjo japonskih in zahodnih kuharskih tehnik; navdihnjene interpretacije baskovke kuhinje vas z Michelinovo zvezdico pričakujejo v restavraciji M.B.; El Mirador vas bo navdušila s pogledom na morje in otoškimi specialitetami; restavracija Verona pa vam ponuja tipične Italijanske jedi. Txoko vam ponuja klasično špansko kulinariko, medtem ko Beach Club ponuja sveže pripravljene ribe in koktajle. The Club House in Lobby Bar vam ponujata osvežujoče napitke in sproščene večere.

SPA
Spa Ritz-Carlton ponuja vrsto obnovitvenih in preobrazbenih tretmajev, ki jih navdihuje naravni svet in lokalne tradicije. Njegov inovativni, prilagodljiv program, prilagojen različnim časom dneva, ponuja vrsto wellness izkušenj, ki krepijo zdravje, vse prilagojene vašim osebnim zahtevam.

Aktivnosti
Odigrajte igro golfa ali pa se pomerite v partiji tenisa. Odpravite se na plažo in uživajte v plavanju. Odkrijte okolico in znamenitosti. Otroci lahko uživajo v največjem otroškem klubu Ritz hotela. Zabava za vso družino.

Ponudba in oprema namestitve The Ritz-Carlton, Abama

Klimatizirani prostori, mini bar, terasa, balkon, bari, restavracije, plaža, bazeni, aktivnosti, otroške aktivnosti, golf, tenis.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

The Ritz-Carlton, Abama Tenerifi, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!